Kursept....Maxim?

E

EU2

Ziyaretçi
kızlar bir iki haftadır kursept kullanıyorum başarda baya etkili olmuştu ama şimdi az ama çok az bi terleme oluyor bede maxim mi alsam die düşünüorum yani kurseptin az etkili olduğu yerde maxim kesin çözümmüdür?yani ilk kursepti kullanıp maxime dönen varmı?

canm ben terkur kullanmıştım hiçbir işe yaramadı ben de yarın maxim sipariş etmeyi düşünüyorum bence biraz daha dene 1 hafta faln iice etkisi giderse maxim alırsın

canm ben terkur kullanmıştım hiçbir işe yaramadı ben de yarın maxim sipariş etmeyi düşünüyorum bence biraz daha dene 1 hafta faln iice etkisi giderse maxim alırsın

cnm haklısın aslında bugün bir tüp daha aldım bunuda kullanıyım sonra maxim alırım die düşündüm bende maxim snde etkili olursa lütfen yaz olurmu tersiz günler olsun inşallah:)

terkur ve kursept kullandım ikiside hiç işe yaramadı maximi bilmiyorm sonuç alan varsa düşünebilrm bende

Maxim disinda daha hesapli ama ayni kalitede ne var kizlar??:sm_confused:

slm kizlar ben de maxim almayi dusunuyorum hernekadar abim denemis ve pek de faydasini gormemis olsa da degisebilir diye bi de ben deneyim diyorum ama ben lazer epilasyon yaptiriyorum koltuk altima kullanabilirmiyim acaba ???

X