Kürler hakkında yardımcı olur musunuz

Prolaktin gebelikte yükselmeye başlar zaten. Onunla alakası yoktur. Gebelik olmamıştır muhtemelen. Doktora görünmediniz mi bu durum için?
Ama prolaktin yüksekliği engel oluyor acaba çok mu yükseltide değer birden düştü dedim bnde

Benım de 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve bu ay hem soğan kürü hemde süt buharı yaptım ve hamıleyım inşallah devamı gelir

Benım de 3 ay önce bir düşüğüm oldu ve bu ay hem soğan kürü hemde süt buharı yaptım ve hamıleyım inşallah devamı gelir
MâşâAllâh, Rabbim korusun sizi ve bebeginizi bende sut buharini yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok. Bilgilendirirseniz çok çok sevinirim

MâşâAllâh, Rabbim korusun sizi ve bebeginizi bende sut buharini yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok. Bilgilendirirseniz çok çok sevinirim
Canım ben sadece bir kez yaptım o da yumurtlama gunumdu galıba Allah ol dedı oldu İnşâllah devamı gelır bu kez cnm

Canım ben sadece bir kez yaptım o da yumurtlama gunumdu galıba Allah ol dedı oldu İnşâllah devamı gelır bu kez cnm
Allah için bir tavsiye de bulunmak istiyorum, Allah icin ol dedi demeyelim çünkü biliyoruz ki Allah'ın tekellumu bizimkine benzemez, Allah diledi oldu diyelim İnşâAllâh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…