bir süpermarketin önünde cahil görünümlü bir kadın, çocuğunun kedinin kuyrugunu çekiştirmesine izin veriyor,izliyordu, boğacaktım o kadını, saydın da saydım, şok oldu , bir gün dayak yicem bu saldırmalarım yüzünden ama umrumda değil.
çocuğunuz olunca evinizdeki hayvanlara laf atanlara cevap veriyorsunuz, karşı olan doktorlar da var (ama onlar eminim yetişkin olarak da hayvan besleme, ne gerek var diyen tipler) sevgi falan yok yani, şimdiki doktorum alnımdan öpecek nerdeyse kedimiz var diye
Allah'ım duygularıma tercüman olmuşsunuz. Bahçenin kenarına kuru mama ve su koyuyorum dolayısıyla her daim 3-5 kedicik oluyor bahçede.Biliyorum etraftan sinir olanlar var.Ama kulaklarımı ve gözlerimi kapatıyorum onlara.Sadece kuru mama koyuyorum.Yemek artığı falan koymuyorum.Her zaman düzenli süpürüyorum.Ama biliyorum ki insanlar kedinin varlığına sinir oluyorlar.Tamamen bencillik.En ufak bir rahatsızlıkları yok. Çoğu zaman yemek yiyip kayboluyorlar zaten ortada.Allah herkesin kalbine merhamet versin.
Yazdiklarinin altina imzami atarim. Cok guzel yazmissin.ben hiç bir zaman hayvan severlerden nefret ediyorum diye bir cümle kurmadım.
hani hep diyorsunuz ya hayvan sevmeyen insan da sevmez diye, yok işte ben buna hiç katılmıyorum...
aksine yazdıklarınız bana şunu gösterdi; hayvan severler insan sevemiyor...
hep hayvanlarla iç içe yaşayanların iyi iletişim kurduğunu dile getimişsiniz ama ben yazdıklarınız da karşı tarafa saygı içeren bir cümle bulamadım.
hayvanları sevememek onlara yapılan eziyetleri desteklemek anlamına da gelmiyor..
hayvan olsun insan olsun, herhangi bir canlıya karşı yapılan her eziyet merhameti olan insanın canını acıtır..
söz konusu durum çok başkadır..
bizim gibiler için üzüldüğünüzü de yazmışsınız. Allaha çok şükür hiç de üzülünecek, acınacak halde olduğumu düşünmüyorum ben kendi adıma.
bir kedinin mırıltıları arasında uykuya dalamıyorum diye hiç eksiklik hissetmedim...
nasıl ki siz bizim gözümüzden bakamıyor, anlayamıyorsanız bende sizin gözünüzden bakamıyorum...
ama ben bunu sorun etmiyorum...
nasıl bizi anlamazlar diye isyan etmiyorum... sizde sevmeyin diye çabalamıyorum...
hayvanlarla iç içe büyümedim ama fark ederseniz eğer gayet de sağlıklı iletişim kurabiliyorum...
size saygı duyuyorum..
diretmiyorum....
benim için;
sadece hayvan sevemeyenlerle hayvan katledenleri aynı kefeye koymanız rahatsız edici..
hayatta değil mi ki insanın bile iyisi kötüsü varken hayvanın niye olmasın?
sokak köpeklerini belediyeye şikayet etmeyin, onların yerleşim yerine ev kurup evlerinden etmeyin diyorsunuz da, öneriniz nedir bu konuda?
sabahın erken saatinde okula işe gitmek için evimizden çıktığımızda köpek sürüsüyle karşılaştığımızda günaydın naraları atamıyorum kusura bakılmasın çok rahatsız oluyorum...
gecenin bir yarısı nasıl ki sokaklar ıssız olur korkarız serseri vardır, çıkar zarar verir diye..
bu da öyle bir durum...
kuduzu vardır, zararlısı vardır...
çünkü;
hayvan öldürenlerin haberi varda, vahşi köpek saldırıları karşısında hayatını kaybeden insanların haberi yok mu?
her şeyin iyisi kötüsü vardır hayatta..
size saygım sonsuz.. verdiğiniz çabalar umarım fayda eder...
katliamların her türlüsüne karşıyımdır, insan olsun hayvan olsun değil mi ki canı verdiği gibi alacak olan Allahtır...
benim tek rahatsız olduğum konu hayvan besleyememek-sevememekle; hayvana zarar vermek aynı şey olarak düşünülmemeli..
ben hiç bir zaman hayvan severlerden nefret ediyorum diye bir cümle kurmadım.
hani hep diyorsunuz ya hayvan sevmeyen insan da sevmez diye, yok işte ben buna hiç katılmıyorum...
aksine yazdıklarınız bana şunu gösterdi; hayvan severler insan sevemiyor...
hep hayvanlarla iç içe yaşayanların iyi iletişim kurduğunu dile getimişsiniz ama ben yazdıklarınız da karşı tarafa saygı içeren bir cümle bulamadım.
hayvanları sevememek onlara yapılan eziyetleri desteklemek anlamına da gelmiyor..
hayvan olsun insan olsun, herhangi bir canlıya karşı yapılan her eziyet merhameti olan insanın canını acıtır..
söz konusu durum çok başkadır..
bizim gibiler için üzüldüğünüzü de yazmışsınız. Allaha çok şükür hiç de üzülünecek, acınacak halde olduğumu düşünmüyorum ben kendi adıma.
bir kedinin mırıltıları arasında uykuya dalamıyorum diye hiç eksiklik hissetmedim...
nasıl ki siz bizim gözümüzden bakamıyor, anlayamıyorsanız bende sizin gözünüzden bakamıyorum...
ama ben bunu sorun etmiyorum...
nasıl bizi anlamazlar diye isyan etmiyorum... sizde sevmeyin diye çabalamıyorum...
hayvanlarla iç içe büyümedim ama fark ederseniz eğer gayet de sağlıklı iletişim kurabiliyorum...
size saygı duyuyorum..
diretmiyorum....
benim için;
sadece hayvan sevemeyenlerle hayvan katledenleri aynı kefeye koymanız rahatsız edici..
hayatta değil mi ki insanın bile iyisi kötüsü varken hayvanın niye olmasın?
sokak köpeklerini belediyeye şikayet etmeyin, onların yerleşim yerine ev kurup evlerinden etmeyin diyorsunuz da, öneriniz nedir bu konuda?
sabahın erken saatinde okula işe gitmek için evimizden çıktığımızda köpek sürüsüyle karşılaştığımızda günaydın naraları atamıyorum kusura bakılmasın çok rahatsız oluyorum...
gecenin bir yarısı nasıl ki sokaklar ıssız olur korkarız serseri vardır, çıkar zarar verir diye..
bu da öyle bir durum...
kuduzu vardır, zararlısı vardır...
çünkü;
hayvan öldürenlerin haberi varda, vahşi köpek saldırıları karşısında hayatını kaybeden insanların haberi yok mu?
her şeyin iyisi kötüsü vardır hayatta..
size saygım sonsuz.. verdiğiniz çabalar umarım fayda eder...
katliamların her türlüsüne karşıyımdır, insan olsun hayvan olsun değil mi ki canı verdiği gibi alacak olan Allahtır...
benim tek rahatsız olduğum konu hayvan besleyememek-sevememekle; hayvana zarar vermek aynı şey olarak düşünülmemeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?