küretaj sonrası kanama

ayyparcam

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
12
0
16
Bursa
arkadaşlar ben 3 hafta önce ex fetus yani ölü bebek nedeni ile 9 haftalık bebeğime kürtaj oldum ve 1 hafta sonra kontrole gittim doktorum parca kalmış dedi bi iaç verdi bunu iç ağrı yapacak parçalar düşecek dedi bende 1 hafta içtim ama hiç parca düşmedi sadece koyu renkli (neredeyse siyah) kanamalarım oldu 1 hafta doldu gittim parçalar düşmüş dedi ama ben hiç görmedim düştügünü şimdi ise ara ara kanama oluyo ve kanama olmadığı zamanlarda ise kahve renkli akıntı oluyo neden olabilir acaba gerçekten parça düşmüşmüdür endişeleniyorum ve açıkçası doktorumuda çok beğenmedim bahar çelen bursa medical parktan

bende 2 ay önce kürtaj oldum parça falan kalmadı ama kanamam çok oldu ilk ay ara ara kanama oldu olmadığı zaman kahverengi akıntı vardı adet oldum 2 ay yine kanamalar oldu 2. aetten sonra düzeldi çok şükür şimdi tekrar denemeler başladık hayırlısı bakalım ....
allah sana sabır versin umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ne kader acı olduğunu çok iyi biliyorum hala toparlandım diyemem aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…