Kürek çekme aletleri çok zayıflatıyor deneyen varmı?

HAWAI

Çek elini memleketimden!!
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
199
4
Arkadaşlar benim bir arkadaşım kürek çekme aletinden almış baya incelmiş mide gitmiş bacaklar kollar incelmiş.
Bende almayı düşünüyorum ama bide size sorayım dedim evinde kullanan varmı?
300 tl den başlıyor hem fiyatıda uygun. Özellikle bacakları çok iyi inceltiyor.

Kürek: Kürek çekme hareketi, tüm vücut kaslarını etkin olarak çalıştırırken yüksek miktarda da enerji tüketilmesini sağlar. Kuvvetli bir kürek çekme egzersiziyle (dakikada 25 adet kürek çekme hareketi) saatte 800 kalori yakılabilir. Kürek omuz, mide, kol, sırt ve bacak kaslarını güçlendirirken, eklem yerlerine herhangi bir basınç uygulamaz. Genelde daha çok üst kısımların çalıştığı izlenimi varsa da, çekme sırasında gücün %75’i bacaklardan alınır. Egzersiz sırasında kolların güçlenmesini sağlamak amacıyla, dirsekler vücuda yakın tutulmalıdır. Kürek hareketi, boyun ve omuz rahatsızlığı olanlar için de tavsiye edilir.

baya zaman geçmiş acaba siz aldınızmı aldıysanız sonucları nasıl oldu yardımcı oldumu kilo veriminde size

evet ya alan varmı bende netten arastırmıstım 500 600 deyınce kullanabılır mıyım boşa o kadar para vermıyım dedım. kullanan var mı

cevap veren olmamıs...kimse kullanmıyor mu arkadaslar, yardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…