Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar kurdeşenle 8 aydır mücadele ediyorum çok yoruldum artık ,çözüm bulamadım, geçmiyor, hayatımda herşeyimi etkiliyor, geçiren varsa lütfen tedavisini yazabilirim,yardımcı olursanız sevinirim gerçekten
Arkadaşlar kurdeşenle 8 aydır mücadele ediyorum çok yoruldum artık ,çözüm bulamadım, geçmiyor, hayatımda herşeyimi etkiliyor, geçiren varsa lütfen tedavisini yazabilirim,yardımcı olursanız sevinirim gerçekten
Geçmiş olsun öncelikle, aktarlarda satılan enginar suyunu denemenizi tavsiye ederim günde 3 4 çorba kaşığı enginar suyunu 1 bardak suya karıştırıp içtim ve böyle şifa buldum ben, bende yaklaşık 5 ay çekmiştim ve delirmek üzereydim, umarım sizdede işe yarar
Doktorlar Serum yolu ile bir kaç defa kortizon vererek atlatabilen tanıdığım var mümkün mertebe stres ve sıkıntıdan uzak durmaya çalışın... Allah şifa versin...
Süpürge tohumu kürü kurdeşene iyi geliyor. Ben 2,5 yıl önce çocuğumda 1 çay kaşığı süpürge tohumunu ezip hakiki balla karıştırıp aç karnına yedirerek uygulamıştım. Belirtiler kesildi ve bir daha tekrar etmedi. Saraçoğlunun önerisi şu şekilde: Bir yemek kaşığı süpürge tohumunu havanda iyice ezdikten sonra günde 2 kez sabah ve akşam aç karna bir yudum su ile içilir. Uygulanacak olan bu kür kurdeşene karşı %60 - %70 oranında etki gösterir. Süpürge tohumu aktarlardan kolaylıkla temin edilebilir.
Amalgam dolgum vardı 3 yıl çektim kurdeşen belasını ..Dolgumu değiştirdim estetik dolgu ile düzeldi.Amalgam dolgu içinde bulunan Civa zehirlenme yapıyormuş bende ..Kendinizi takip edin nereden başlıyorsa sıkıntıyı bulursunuz bende dişimden başlıyordur kafa kısmımın içi komple aşırı kaşınıyordu .Şifa bulursunuz umarım .5 yıldır hiç sıkıntım yok...