Kurdeşen (ürtiker) geçmiyor

Benim kaşınıyor çok kabarmıyor ama kızarıyor sonra normale dönüyor döküntü filan yok daha çok boynum kaşınıyor

Evet aşı birkaç ayda bir tekrar ediliyor sanırım arkadasım da vuruluyordu hamile kalana kadar. Bana vurmadılar 6 ay antihistaminik hap tedavisi almadan artık vurulmuyormuş. Öyle demişti doktorum. Hapı da eczaneden alma yazdırman lazım kayıtlı olması lazım aşı yapmamız için demişti. Baya kağıt falan imzalatıyorlarmış aşı vurulurken ağır olduğu için.

Benim attığım görsele bakar mısınız benziyor mu

Evet ben bir buçuk sene nerdeyse antihistaminik lerle devam etmeye calıstım ama fakültede yatış verdiler artkk o zaman da son çare bu iğneden vuruldum

Evet benziyor ama sizinki normal antihistaminiklerle geçer bence günde beşe kadar içebiliyorsunuz yine Dr a sorun ama.. Benim neredeyse derim görünmüyordu kabarıklıktan
Benim önce kaşınıyor sonra geçiyor ama emziriyorum o yüzden ilaç içemiyorum sizinde ilk kaşıntı sonra mı kızarıklık oluyordu

Uyuz değildir herhalde değil mi
Uyuz böyle olmaz ki kurdeşen yani ürtiker bu. Ama alerjiye baglı ürtiker de olabilir benmki kronik ürtikerdi mesela neye oldugu asla belli değildi. Bir de alerjniz olmasa bile size önerim domates salça türü şeylerden uzak durmanız. Tetikliyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…