Benim kaşınıyor çok kabarmıyor ama kızarıyor sonra normale dönüyor döküntü filan yok daha çok boynum kaşınıyor2 sene yasadım bu rahatsızlığı. En üst boyutta ayak parmagımdan saç diplerime kadar bazen bogazımın içine kadar şişerdim çok antihistaminik ve kortizollü iğne kullandım. Kısa süre etki etti hepsi. En iyi ilacı stresten uzak durmak deniyr ama gece boyunca insan kanatana kadar kaşınırsa nasıl stressiz kalır ki...neyse bana en iyi gelrn hastalıgı tamamen bitiren xolair diye iki koldan vurulan bir aşı oldu. Bu aşı her hastanede verilmez. Ya fakülte yada tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyor. Ve doktorum son çare olarak gördü hep erteledikçe erteledik. Çünkü ağır bir aşı ve yan etkileri konusunda fazla bir şey bilinmiyor anladığım kadarıyla. Ben yine de aşıyı oldum ve çok şükür geçti. Cocugunuz varken muhtemelen size bu aşıyı önermezler ama yine de bir çaresi oldıgunu bilin bu bile insana iyi geliyor hastalık sürecinde. Allah yardımcınız olsun
Evet aşı birkaç ayda bir tekrar ediliyor sanırım arkadasım da vuruluyordu hamile kalana kadar. Bana vurmadılar 6 ay antihistaminik hap tedavisi almadan artık vurulmuyormuş. Öyle demişti doktorum. Hapı da eczaneden alma yazdırman lazım kayıtlı olması lazım aşı yapmamız için demişti. Baya kağıt falan imzalatıyorlarmış aşı vurulurken ağır olduğu için.2 sene yasadım bu rahatsızlığı. En üst boyutta ayak parmagımdan saç diplerime kadar bazen bogazımın içine kadar şişerdim çok antihistaminik ve kortizollü iğne kullandım. Kısa süre etki etti hepsi. En iyi ilacı stresten uzak durmak deniyr ama gece boyunca insan kanatana kadar kaşınırsa nasıl stressiz kalır ki...neyse bana en iyi gelrn hastalıgı tamamen bitiren xolair diye iki koldan vurulan bir aşı oldu. Bu aşı her hastanede verilmez. Ya fakülte yada tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyor. Ve doktorum son çare olarak gördü hep erteledikçe erteledik. Çünkü ağır bir aşı ve yan etkileri konusunda fazla bir şey bilinmiyor anladığım kadarıyla. Ben yine de aşıyı oldum ve çok şükür geçti. Cocugunuz varken muhtemelen size bu aşıyı önermezler ama yine de bir çaresi oldıgunu bilin bu bile insana iyi geliyor hastalık sürecinde. Allah yardımcınız olsun
Benim attığım görsele bakar mısınız benziyor mu2 sene yasadım bu rahatsızlığı. En üst boyutta ayak parmagımdan saç diplerime kadar bazen bogazımın içine kadar şişerdim çok antihistaminik ve kortizollü iğne kullandım. Kısa süre etki etti hepsi. En iyi ilacı stresten uzak durmak deniyr ama gece boyunca insan kanatana kadar kaşınırsa nasıl stressiz kalır ki...neyse bana en iyi gelrn hastalıgı tamamen bitiren xolair diye iki koldan vurulan bir aşı oldu. Bu aşı her hastanede verilmez. Ya fakülte yada tam teşekküllü bir hastane olması gerekiyor. Ve doktorum son çare olarak gördü hep erteledikçe erteledik. Çünkü ağır bir aşı ve yan etkileri konusunda fazla bir şey bilinmiyor anladığım kadarıyla. Ben yine de aşıyı oldum ve çok şükür geçti. Cocugunuz varken muhtemelen size bu aşıyı önermezler ama yine de bir çaresi oldıgunu bilin bu bile insana iyi geliyor hastalık sürecinde. Allah yardımcınız olsun
Evet ben bir buçuk sene nerdeyse antihistaminik lerle devam etmeye calıstım ama fakültede yatış verdiler artkk o zaman da son çare bu iğneden vuruldumEvet aşı birkaç ayda bir tekrar ediliyor sanırım arkadasım da vuruluyordu hamile kalana kadar. Bana vurmadılar 6 ay antihistaminik hap tedavisi almadan artık vurulmuyormuş. Öyle demişti doktorum. Hapı da eczaneden alma yazdırman lazım kayıtlı olması lazım aşı yapmamız için demişti. Baya kağıt falan imzalatıyorlarmış aşı vurulurken ağır olduğu için.
Evet benziyor ama sizinki normal antihistaminiklerle geçer bence günde beşe kadar içebiliyorsunuz yine Dr a sorun ama.. Benim neredeyse derim görünmüyordu kabarıklıktanBenim attığım görsele bakar mısınız benziyor mu
Benim önce kaşınıyor sonra geçiyor ama emziriyorum o yüzden ilaç içemiyorum sizinde ilk kaşıntı sonra mı kızarıklık oluyorduEvet benziyor ama sizinki normal antihistaminiklerle geçer bence günde beşe kadar içebiliyorsunuz yine Dr a sorun ama.. Benim neredeyse derim görünmüyordu kabarıklıktan
İlk kabarıklıklar görüyordum. Sonra kaşınıyorduBenim önce kaşınıyor sonra geçiyor ama emziriyorum o yüzden ilaç içemiyorum sizinde ilk kaşıntı sonra mı kızarıklık oluyordu
Kırmızı sanki içi su dolu kabarıklarBenim önce kaşınıyor sonra geçiyor ama emziriyorum o yüzden ilaç içemiyorum sizinde ilk kaşıntı sonra mı kızarıklık oluyordu
Acaba benimki alerji miKırmızı sanki içi su dolu kabarıklar
Olabilir test yapmanız gerekiyor alerji testi ve kan değerlerinize de bakarlar benceAcaba benimki alerji mi
Uyuz değildir herhalde değil miOlabilir test yapmanız gerekiyor alerji testi ve kan değerlerinize de bakarlar bence
Uyuz böyle olmaz kiUyuz değildir herhalde değil mi
Bence siz doktora gidin. Böyle resimle filan anlaşılmaz.Uyuz değildir herhalde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?