• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deri ve Cilt Hastalıkları Kurdeşen laneti

Merhaba annemde yaklasik 8,aydir var nefes daralmasida oluyor artik ilaclar bile etki etmiyor ben kanser tedavisi gordugum.donemde oldu sanirim.uzuntuden aylardir doktorlar bisi yapamiyor alerji testleri kan tahlilleri tomografiler bisey bulamayinca simdide genetik test istemis tibbi genetike gonderip kalitsal bi rahatsizlikmi.tetikliyor diye ama sonucu iki ay sonra cikacakmis bende tedirgin oldum sizdende boyle bisey istedilermi acaba
Merhaba. Ben de bu hastaliktan muzdaribim. Tam 3 yildir. Idiopatic Ürtiker olarak biliniyor.
Sizin ne zamandan beri var? Bu cok önemli. Eger 2 ayi geciyorsa kronik hale geliyor. Ben hergun ilac kullaniyorum. Kullanmazsam unutursam falan sabahlara kadar durmadan kaşiniyorum. Dun gece ilac almayi unuttugun icin 3:30 'a kadar uyuyamafim kaşintidan. Gercekten cok kotu bir hastalik. Benim de oncesinde idrar yolu enfeksiyonum vardi. Ondan once 2 yil da sistitle ugrastim. Sonrasinda da bu cikti. Sistit de yine ara sira oluor. Bu da sevep veriyor olabilir Cunku ilerleyen sistit ürtiker yapuyormus. Ben hastanelerde dolanmaktan biktim. Tedavi aramayi da biraktim. En son gittigim hastanede doktor bunla yasamaya alis dedi. Butun ümidimi de kırdı. O gun bu gundur olanca hiziyla artiyor ürtikerim. Ve malesef tedavisi yok. Sadece semptom gideriyor ilaclar. Gecmis olsun size de. Allah sifa versin hepimize.

Bu lanetin bir çözümü yok mu? Çıldırmak işten değil!

Doktora gittim, kortizon iğne vurdu. 10 gündür ilaç kullanıyorum, geçmiyor artıyor.

Yine gittim bugün, Doktor 1 hafta daha kortizon vuralım dedi bugün. Ama kortizon aldığımda nefesim daralıyor benim. Doktor ondan olmaz dedi ama bundan olduğunu düşünüyorum.

Her gün bir yerim şişiyor. Avuçlarım şişti şimdi de.

Var mı tecrübesi olan bu konuda?
Kortizon yüklenmek istemiyorum ama ne yapmalıyım onu da bilmiyorum...
serum iğne nafile Ankara kazan Çimşit köyünde Ocak var gidin şifayı bulun ben şifayı buldum Allah’ıma çok şükür

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir doktora gitmeyi deneyin bence.
Çünkü eğer şu anki doktorun tetkik ve destekleri fayda etmiyorsa, farklı doktora gitmeniz gerekir diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun, başıma hiç gelmedi umarım da hiç gelmez, zor birşey olduğunu duydum.
İnşallah çabuk atlatırsınız.

Back