• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurdesen dökuyorum

minekosan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
5.451
5.308
198
Merhaba kizlar
Çok fena kurdesen dökuyorum. Yüzüm hariç her tarafımda var. Sizinde başınıza geldimi

Cok geçmiş olsun. Ben de dokmustum. Hastaneye git hemen. Bana kortizonlu iğne yapmışlardı. Muhtemelen sana da oyle yapacaklar

Cok geçmiş olsun. Ben de dokmustum. Hastaneye git hemen. Bana kortizonlu iğne yapmışlardı. Muhtemelen sana da oyle yapacaklar
Teşekkür ederim gittim 10 tane iğne ve ilaç verdi alerji dedi ama herzaman yediğim şeyler anlamadim

Geçmiş olsun benimde anlamda olmuştu ama onunki stress ve üzüntüdendi biliyorum çünkü acaba bişeye falanmi sinirlenip.kafaya taktiniz?

Aman boşver diyeceğim ama kendine göre büyüktür derdin.Yinede sağlığından.önemli değil canim ya bugün Kurdeşen dökersin yarın Allah korusun başka bişey cikar takmamaya çalış biraz geçer gider insallah

Aman boşver diyeceğim ama kendine göre büyüktür derdin.Yinede sağlığından.önemli değil canim ya bugün Kurdeşen dökersin yarın Allah korusun başka bişey cikar takmamaya çalış biraz geçer gider insallah
Baska çarem yok boşvercem 3 gün oldu çok canım yandı

Back