Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim gittim 10 tane iğne ve ilaç verdi alerji dedi ama herzaman yediğim şeyler anlamadimCok geçmiş olsun. Ben de dokmustum. Hastaneye git hemen. Bana kortizonlu iğne yapmışlardı. Muhtemelen sana da oyle yapacaklar
Evet çok kötü Kaşınıyor çok fenaEvet cok kasiniyor insan sirtim hep cizik cizikti sanki kirbac yemis gibi..seneler evveldi..
Kurdesen stresten olur diye biliyorum ama. Sen doktora guven tabii yine deTeşekkür ederim gittim 10 tane iğne ve ilaç verdi alerji dedi ama herzaman yediğim şeyler anlamadim
Evet bende stres üzüntü hergün var. Durumum çok kötüGeçmiş olsun benimde anlamda olmuştu ama onunki stress ve üzüntüdendi biliyorum çünkü acaba bişeye falanmi sinirlenip.kafaya taktiniz?
Evet beni bile hayattan soguttu yemin ederimÇok kötü
Geçmiş olsun
Geçer inşallah ♡♡Evet beni bile hayattan soguttu yemin ederim
İşallahGeçer inşallah ♡♡
Baska çarem yok boşvercem 3 gün oldu çok canım yandıAman boşver diyeceğim ama kendine göre büyüktür derdin.Yinede sağlığından.önemli değil canim ya bugün Kurdeşen dökersin yarın Allah korusun başka bişey cikar takmamaya çalış biraz geçer gider insallah
Alerji dedi ama hani doğru dürüst bişeyde yemiyorum herzaman yediğim şeyler farklı değil bencede strestenZor bi rahatsızlık, doktora gittinmi ne diyor