Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay çok ilginçmiş bunlar yaaa kalistem çokkk tşkler saol canım
bana güzel bi fikir şetirdin yine :)
Tijencim sağol beğenin için canım yaptınmı daha önceden yada gördünmü bilemedim ama bunları hem işlemek çok zevkli hemde alternatif yerlere ekleyebiliyorsun mesela bir çantanın ön kapağına ufak bir tane aplike şeklinde uygulayabilirsin...
Çok değişik çalışmalarçBen de denemek isterim.Ama bir sorum olacak nacizane..Yalnızca çiçek desenleri olan yerlerine mi kurdele işliyorsunuz.Yoksa kumaş olan yerleri de kumaşla beziyor musunuz?
Yapabilirim.Zaten değişik çalışmalar arıyordum.Teşekkürler.
kalistem hafta sonu çarşıdaydım, desenime karar verdim sonunda ellerindeki bahçeli bir ev manzarası en uygunuydu onu bastırmayı planladım . tecrübelerine dayanarak tatlım bana nasıl bir kumaş önerirsin?
elimde ipekli beyaz bir kumaş var ve kaput bezini andıran beyaz tok inceye yakın kalınlıkta bir kumaş da var sence hangisine resmi bastırayım ne dersin?
tüm konular fotoğraflar picasawebden alıntıdır.
Arkadaşlar kurdele nakışı için ben bu tür panolardan çok uygulayıp kullandım, yapımı çok zevkli, herhangi bir kumaşa baskı yapabilen ozalitçide kolaylıkla bastırtabilirsiniz desenleri.. Benim verdiğim fotoğrafları bilgisayarınıza kaydettiğinizde büyüttüğünüzde çözünürlüğü mümkün olduğu kadar korunacaktır, baskıyı yapanlar en uygun boyutu söyleyeceklerdir zaten...Kumaş olarak ipek kullanabilirsiniz...
sayenizde çok değişik şeyler yaratıyorum