Nakış Kurdele nakışı panolar için kumaşa bastırabileceğimiz desenler

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
1368972fa95c.jpg

ay çok ilginçmiş bunlar yaaa kalistem çokkk tşkler saol canım
bana güzel bi fikir şetirdin yine :)

ay çok ilginçmiş bunlar yaaa kalistem çokkk tşkler saol canım
bana güzel bi fikir şetirdin yine :)

Tijencim sağol beğenin için canım yaptınmı daha önceden yada gördünmü bilemedim ama bunları hem işlemek çok zevkli hemde alternatif yerlere ekleyebiliyorsun mesela bir çantanın ön kapağına ufak bir tane aplike şeklinde uygulayabilirsin...

Tijencim sağol beğenin için canım yaptınmı daha önceden yada gördünmü bilemedim ama bunları hem işlemek çok zevkli hemde alternatif yerlere ekleyebiliyorsun mesela bir çantanın ön kapağına ufak bir tane aplike şeklinde uygulayabilirsin...

Kalistem daha önce netten gördüğüm çalışmalar oldu ama ne yakından gördüm nede işledim :)
ama bu desenleri görünce bi lamba yandı birden kikikiki
birine kendi resmimi fotoshop yapıp işlemeyi düşünüyorum ne dersin?
tablo olarak güzel olur dimi?

tijencim çözünürlüğü en fazla olan fotoları eklemeye çalıştım ama büyük boy bulmak çok zor beğendiğinde bunlardan biri ama ben arayayım dersen bir bak painting diye aratabilirsin canım.. bende bulursam eklerim...

Çok değişik çalışmalarçBen de denemek isterim.Ama bir sorum olacak nacizane..Yalnızca çiçek desenleri olan yerlerine mi kurdele işliyorsunuz.Yoksa kumaş olan yerleri de kumaşla beziyor musunuz?
Yapabilirim.Zaten değişik çalışmalar arıyordum.Teşekkürler.

Çok değişik çalışmalarçBen de denemek isterim.Ama bir sorum olacak nacizane..Yalnızca çiçek desenleri olan yerlerine mi kurdele işliyorsunuz.Yoksa kumaş olan yerleri de kumaşla beziyor musunuz?
Yapabilirim.Zaten değişik çalışmalar arıyordum.Teşekkürler.

Merhabalar, değişik çalışma arıyorsanız bu tekniği denemelisiniz, sadece çiçekli alanlar kurdele ile işleniyor normalde ama yaratıcılığınız burada söz konusu elbiseleri brezilya nakışı veya değişik teknikler ile süsleyebilirsiniz, manzaralar oluyor bunlarda evlerin çatısına otlara taşlara kadar her şey iplikle nakış olarak işleniyor fotoğraf buşursam ekleyeyim ben size..

kalistem hafta sonu çarşıdaydım, desenime karar verdim sonunda ellerindeki bahçeli bir ev manzarası en uygunuydu onu bastırmayı planladım . tecrübelerine dayanarak tatlım bana nasıl bir kumaş önerirsin?
elimde ipekli beyaz bir kumaş var ve kaput bezini andıran beyaz tok inceye yakın kalınlıkta bir kumaş da var sence hangisine resmi bastırayım ne dersin?

kalistem hafta sonu çarşıdaydım, desenime karar verdim sonunda ellerindeki bahçeli bir ev manzarası en uygunuydu onu bastırmayı planladım . tecrübelerine dayanarak tatlım bana nasıl bir kumaş önerirsin?
elimde ipekli beyaz bir kumaş var ve kaput bezini andıran beyaz tok inceye yakın kalınlıkta bir kumaş da var sence hangisine resmi bastırayım ne dersin?

Tijencim kumaşa baskı yapılan iki teknik biliyorum bir tanesi printer gibi baskı değilde yazdırılıyor bir taneside sıcak döküm kalıplarda kumaşa baskı yapıyorlar sıcak baskı kalıp uygun olanıdır ve ipek tarzı kumaş kullanılırsa iyi sonuç verir ipek tarzı dememde yanlış olur 100% ipek olursa hem işlemenden çok güzel sonuç alırsın kolay işlersin hemde sıcak baskıdan etkilenmez, çünkü yanacak derecede bir sıcaklık söz konusu, seninde elindeki ipekli kumaş ile denemeni tavsiye ederim diğer kaput bezi dediğin sanırım amerikan bezi tarzında bir kumaş, eğer öyleyse baskının boyasıda geldiğinde çok zor işlenecektir tecrübe ettiğim için biliyorumyerimseniben.. Sabırsızlıkla bekliyorum ortaya nasıl bir güzellik çıkacak diye, bende geçende yarım kalmış desenimi buldum ama tecrübeyle sabittir dediğim amerikan bezi tarzında bir kumaşla denenmiş baskı ve işlenmesi zor olduğu için bırakmışım:kızgın:

çok hoş çalışmaları bizimle paylaşmışsın .... sizi kutlarım......verdiğin açıklamalar için teşekkür ederim....

acaba bu şemalar basılmış şekilde satılmıyo mu? bende istiyorum kıslar bu şemalardan adanaya nasıl göndereceksiniz bakimmm:)

tüm konular fotoğraflar picasawebden alıntıdır.

Arkadaşlar kurdele nakışı için ben bu tür panolardan çok uygulayıp kullandım, yapımı çok zevkli, herhangi bir kumaşa baskı yapabilen ozalitçide kolaylıkla bastırtabilirsiniz desenleri.. Benim verdiğim fotoğrafları bilgisayarınıza kaydettiğinizde büyüttüğünüzde çözünürlüğü mümkün olduğu kadar korunacaktır, baskıyı yapanlar en uygun boyutu söyleyeceklerdir zaten...Kumaş olarak ipek kullanabilirsiniz...

copyrightteatime19.jpg

241n.jpg

225zbl.jpg

sayenizde çok değişik şeyler yaratıyorum

X