Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tijeen cim, kendi desenlerinin modellerinide bekliyoz ona gore kaydirigubbakcemile5 bak oraya yazali baya oldu, bu arada neler icat ettin sen allah bilir kaydirigubbakcemile3 saklamaaa sositososito
tijeen cim, kendi desenlerinin modellerinide bekliyoz ona gore kaydirigubbakcemile5 bak oraya yazali baya oldu, bu arada neler icat ettin sen allah bilir kaydirigubbakcemile3 saklamaaa sositososito
selam kızlar bende kurdale nakışı yapıyorum.havlu,canta,kırlent takımı vs yaptım.sizlere yaptıklarımı gösterebilirim.tabi isterseniz.ama nasıl resim konuyor siteye? selamlar
selam kızlar bende kurdale nakışı yapıyorum.havlu,canta,kırlent takımı vs yaptım.sizlere yaptıklarımı gösterebilirim.tabi isterseniz.ama nasıl resim konuyor siteye? selamlar
slm canım tabii bizimle paylaşmanı isteriz her gün yeni bşi öğreniyorum burda paylaştıkca hem bilgimiz artıyo hem de hayal dünyamız gelişiyor (şahsen benim öyle ikikikikii)
canım yine ben :)) sen kovacan artık beni.. fotolarda sorunlar var onları editleyelim konuya içerik gelsin olurmu yeni fotolar ekleyip kaynağını belirtelim.. gerekirse bende yardım edeyim söylemen yeterli.