Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk yorumları okumadan yazmışım.Biliyorum demişsiniz bir de bildiğiniz şeyi neden burada abartarak ''deliriyor muyum?'' şeklinde açtınız o zaman? Kendinizde eksik bulduğunuz şeyleri ve çevrenizi tartarak hayata bakış açınızı değiştirmenizi.Kendinize yeni uğraşlar edinmenizi tavsiye ederim.
Annem yardımcı olmak için gel ben seviyim seni, seni niye bozayım.Valla kötü niyetle yazmadım sevgiye ihtiyacım var belli çözümüde bulmuşsun eee konuşulcak yanı kalmamış boş vaktin çok bolca hayal kuruyon, istediğin illa tavsiyese kedi al dedim, olmadı bi kursa yazıl aktivite yap
Neden bu kadar negatifsiniz? Size ne konuda deliriyor muyum acaba yazdıysam ne basit şeylere takılıyosunuz lütfen yazmayın konuya tartışma istemiyorum.
Sen kimsin ki bana had bildireceksin, Ayrıca acıncak halde olduğun doğru bakıyorum eski konularına baya sorunlusun yani bacakların çarpık, saçların kötü, boyun kısa ee bide piskolojik sorunların var daha nolsun