• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kural3iyenin davetiye yazısı (:

kural3iye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
118
22
48
''Bir tesadüfle kesişti yolumuz.bir görüş bir yürek atışı..bir belirsizlikle başlayan, birbirimizi tanıdıkça artan sevgide buluştuk.İlk günden beri her şeyin bittiğini düşündüğümüzde bile hayırlısını diledik, takdir-i ilahi dedik. bir anda yeşerdi tükendiğini düşündüğümüz umutlarımız. bir yürek olmak için çıktık bu yola ayrı bedenlerle. Gönlümüze hasret yazılmadan, sevgimize mezar kazılmadan... Hayırlısı dileyerek çıktığımız bu yolda, evet demek için hazırız. Bu mutlu günümüzde tüm akraba ve dostlarımızı yanımızda görmekten onur duyarız.Fatihve Kübra ÇAKIR .''

Nasıl sizce kızlar biraz uzun ama olsun :)

Bir tesadüfle kesişti yolumuz.bir görüş bir yürek atışı..bir anda yeşerdi tükendiğini düşündüğümüz umutlarımız. bir yürek olmak için çıktık bu yola. Gönlümüze hasret yazılmadan, sevgimize mezar kazılmadan... Hayırlısı dileyerek çıktığımız bu yolda, evet demek için hazırız. Bu mutlu günümüzde tüm akraba ve dostlarımızı yanımızda görmekten onur duyarız.Fatihve Kübra ÇAKIR .''

Bir tesadüfle kesişti yolumuz.bir görüş bir yürek atışı..bir anda yeşerdi tükendiğini düşündüğümüz umutlarımız. bir yürek olmak için çıktık bu yola. Gönlümüze hasret yazılmadan, sevgimize mezar kazılmadan... Hayırlısı dileyerek çıktığımız bu yolda, evet demek için hazırız. Bu mutlu günümüzde tüm akraba ve dostlarımızı yanımızda görmekten onur duyarız.Fatihve Kübra ÇAKIR .''

:) evet beğendim canm
Bide şu söz var bu nasıl

Evet, evet ,evet...
Bu kelimeyi binlerce kez söyledik
Ama en özelini sizlerle paylaşmak istedik
Bu güzel günümüzde yolu sevgiden geçen herkesle birlikte olmak dileğiyle...

Bide şu söz var bu nasıl

Evet, evet ,evet...
Bu da çok güzel canım daha önce de görmüştüm bunu :)

Bide şu söz var bu nasıl

Evet, evet ,evet...
ben bunu beğendim diğerini okumak zor gelir bu çok daha hoş

''Bir tesadüfle kesişti yolumuz.bir görüş bir yürek atışı..bir belirsizlikle başlayan, birbirimizi tanıdıkça artan sevgide buluştuk.İlk günden beri her şeyin bittiğini düşündüğümüzde bile hayırlısını diledik, takdir-i ilahi dedik. bir anda yeşerdi tükendiğini düşündüğümüz umutlarımız. bir yürek olmak için çıktık bu yola ayrı bedenlerle. Gönlümüze hasret yazılmadan, sevgimize mezar kazılmadan... Hayırlısı dileyerek çıktığımız bu yolda, evet demek için hazırız. Bu mutlu günümüzde tüm akraba ve dostlarımızı yanımızda görmekten onur duyarız.Fatihve Kübra ÇAKIR .''

''Bir tesadüfle kesişti yolumuz. Bir görüş bir yürek atışı.. Bir belirsizlikle başlayan, tanıdıkça artan sevgiyle kavuştuk (veya yerine 'biz'olduk. 'bir' olduk kullanılabilir) . Şimdide hayırlısını dileyerek çıktığımız bu yolda, evet demek için hazırız. Bu mutlu günümüzde tüm akraba ve dostlarımızı yanımızda görmekten onur duyarız."
Fatih ve Kübra ÇAKIR .

Son düzenleme:

Bir tesadüfle kesişti yolumuz; bir görüş, bir kalp atışıyla... Belirsizlik ve giderek artan bir aşkla ve en umutsuz zamanda yeniden yeşeren umutlarımızla çıktık bu yola ayrı bedenlerden bir olmaya. Ve siz sevgili dostlarımızı da bekliyoruz en içten evetimizi duymaya

EVET evet evet olan metni ben de beğenmiştim ama sanırım ben kendi davetiye metnimi kendim yazarım varsa öyle bir imkanım, senin için de en çok böyle kısaltabildim, eğer genelini beğenip şurası olmamış değiştirebilir miyiz dersen yine elimden geleni yaparım :KK54:

hagahah. harikasın tatlım begendım bunu.
Bir tesadüfle kesişti yolumuz; bir görüş, bir kalp atışıyla... Belirsizlik ve giderek artan bir aşkla ve en umutsuz zamanda yeniden yeşeren umutlarımızla çıktık bu yola ayrı bedenlerden bir olmaya. Ve siz sevgili dostlarımızı da bekliyoruz en içten evetimizi duymaya

EVET evet evet olan metni ben de beğenmiştim ama sanırım ben kendi davetiye metnimi kendim yazarım varsa öyle bir imkanım, senin için de en çok böyle kısaltabildim, eğer genelini beğenip şurası olmamış değiştirebilir miyiz dersen yine elimden geleni yaparım :KK54:[/.

Back