kurabiye suratlı kızım.... Göknil'imin doğum hikayesi.....

ayy cnm allah analı babalı büyütmek nasip etsn inş.
hamile resimlerini görüyordum.
darısı bnm gibi bekleyenlerin başına inş.

ayyy çok datluymuşşş yaaa,,,maşşallhh canım ,,tebrikler,,,daha birkaç önce çek giyin bölümünde resimlerine bakmıştımm,,,demek doğurdun haaa,,,Allah hayırlı etsin bebişinizii,,,darısı bizlereeee

Allah Analı Babalı Büyütsün İnşallah
Maşallah Prensesine Canım
Rabbim Cümlemizede Böyle Kolay Doğum Yapmayı Nasip Etsin

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. meleğimin adı göknil... bide içte dikişim yok şükür, sadece dışta var. zaten yavaş yavaş düzeliyoruz çok şükür. allahım hepinize inşallah böyle doğum nasip eder.

aaaa canım doğurdunmu sen..bana sorup duruyordun nasıl olacak dikişti bilmem ne sancı diye..bak oldu bitti bile..ne mutlu normal ve kolay olmuş..Allah bağışlasın cnm çok şaşırdım valla görünce :))

aaaa canım doğurdunmu sen..bana sorup duruyordun nasıl olacak dikişti bilmem ne sancı diye..bak oldu bitti bile..ne mutlu normal ve kolay olmuş..Allah bağışlasın cnm çok şaşırdım valla görünce :))

oldu valla canım ya. bu gece 00:40 da 1 hafta olucak bile. allahıma şükürler olsun ki çok kolay oldu. hiç zorluk çekmeden. allah herkese böyle doğum nasip etsin.

oldu valla canım ya. bu gece 00:40 da 1 hafta olucak bile. allahıma şükürler olsun ki çok kolay oldu. hiç zorluk çekmeden. allah herkese böyle doğum nasip etsin.

Ay ne guzel anlatmıssın valla banada bı rahatlama geldı bakalım bızım melek nasıl gelıcek..Buarada epidurel normal dogummu oldu..

Ay ne guzel anlatmıssın valla banada bı rahatlama geldı bakalım bızım melek nasıl gelıcek..Buarada epidurel normal dogummu oldu..

evet canım 5 cm den sonra epidural uygulandı. anca okadar dayanabildim :))))))))))))))))) kesinlikle rahat bir yöntem. tavsiye ederim.

evet canım 5 cm den sonra epidural uygulandı. anca okadar dayanabildim :))))))))))))))))) kesinlikle rahat bir yöntem. tavsiye ederim.

cok arastırıyorum heyecan arttıkca bende epidurel normal dusunuorum ama rısklerındende korkuyorum.Bakalım neolucak bahtımıza :)

prensesimiz geliyor demissinizya... acayip gözlerim doldu cok tatli bebeginiz var Allah anali babali büyütsün insallah

Maşallah Rabbim analı babalı büyütsün . .
Ne güzel rahat bir doğum geçirmişsiniz .Allah bizlerede nasip etsn

maşallah ömrü de yüzü kadar güzel olsun inşallah..anne olmak müthiş bir şey..son 2 yıldır her an yaşıyorum bu duyguyu..

ne kadar güzel bir doğum olmuş.Rabbim bana da nasip etsin inş.Okurken gözlerim doldu valla.İsmide çok güzel prensesinin.Hayırlı evlat olur inş.Rabbim analı babalı büyütsün inş.

ayyy süper oyuncak gibi bu fıstık..benmde çok az kaldı artık 20 günüm varr planlı sezeryan olcak mecburen ama...çok sevndim hamileliğini hatırlıorum senin yazışmıştık baya..allah analı babalı büyütsün inşallah sizinle birlikte uzun sağlıklı bir ömür versin prensese..darısı bize:)

Hayırlı evlat olsun, sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam nasip etsin Rabbim. Gözünüz aydın.

çok sağolun kızlar. allah isteyen herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…