küpemin arkasını kaybettim hiçbir yerde bulamıyorum

Tulpar16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
340
455
27
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım yıldönümümüz için güzel bir markadan küpe aldı ama küpenin arkasını takarken lavaboya düşürdüm. Markayı aradığımızda ek olarak satmadıklarını, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Küpeyi öyle bir yapmışlar ki kulağa girme kısmı kısa ve ince, diğerleri uymuyor. Çinden ürün gelen sitelere de baktık ama boyutlar farklı, sadece benzerini yapıyorlar. Günlerdir ağlıyorum, sadece 1 gün takabildim. Aşağıya resmini bırakıyorum. Bir yolu var mıdır sizce. Küpeyi çöpe atmam mı gerekecek yani. Deliriyorum günlerdir. Marka S harfiyle başlıyor, kuğu simgesi var.

Eklentiler

• E3AFA235-BFD9-45B5-B987-E3834E274251.jpeg
    E3AFA235-BFD9-45B5-B987-E3834E274251.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 205
Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım yıldönümümüz için güzel bir markadan küpe aldı ama küpenin arkasını takarken lavaboya düşürdüm. Markayı aradığımızda ek olarak satmadıklarını, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Küpeyi öyle bir yapmışlar ki kulağa girme kısmı kısa ve ince, diğerleri uymuyor. Çinden ürün gelen sitelere de baktık ama boyutlar farklı, sadece benzerini yapıyorlar. Günlerdir ağlıyorum, sadece 1 gün takabildim. Aşağıya resmini bırakıyorum. Bir yolu var mıdır sizce. Küpeyi çöpe atmam mı gerekecek yani. Deliriyorum günlerdir.
Kusura bakmayın ama bi bana mı sıradan geldi bu küpe yoksa ruhum mu fakir?

İkinci el sitelere baktınız mı? Belki oradan çıkar aradığınız?

Slikon küpe arkaları uyar gibi duruyor aslında.
O da uymuyorsa bi parça silgi ile tutturarak takın.

Altın, gümüş gibi takı tamiri yapan yerlerde vardır .
valla aliexpressteki bütün küpe arkalarına baktım ama yakın bi model bile bulamadım. haftaya istanbula gideceğim okul için o zaman büyük bi takıcıya uğrarım

Slikon küpe arkaları uyar gibi duruyor aslında.
O da uymuyorsa bi parça silgi ile tutturarak takın.
ona da hiç güvenmiyorum çünkü kısa kalıyor arkada çivisi, düşse kolaylıkla düşer. çok değer veriyorum hediyelere kaybetmekten korkuyorum. 10 gündür psikolojim bozuldu zaten 😢

Günlerdir ağlamalık bir şey olduğunu sanmıyorum ama İstanbul gibi bir yerde çok rahat bulunur hiçbir şeyin garantisi yok orjinalini kaybetmişsiniz silikon küpe arkasına güvenmiyorsunuz 🥹

Günlerdir ağlamalık bir şey olduğunu sanmıyorum ama İstanbul gibi bir yerde çok rahat bulunur hiçbir şeyin garantisi yok orjinalini kaybetmişsiniz silikon küpe arkasına güvenmiyorsunuz 🥹
güvenmeme sebebim şu: şeffaf küpe arkası var elimde zaten. taktığım zaman küpe arkasının yarısı boşta kalıyor. elimle ittiğimde hemen düşüyor. kulağa giren kısmı çok kısa yapmışlar

Merhaba arkadaşlar
Erkek arkadaşım yıldönümümüz için güzel bir markadan küpe aldı ama küpenin arkasını takarken lavaboya düşürdüm. Markayı aradığımızda ek olarak satmadıklarını, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Küpeyi öyle bir yapmışlar ki kulağa girme kısmı kısa ve ince, diğerleri uymuyor. Çinden ürün gelen sitelere de baktık ama boyutlar farklı, sadece benzerini yapıyorlar. Günlerdir ağlıyorum, sadece 1 gün takabildim. Aşağıya resmini bırakıyorum. Bir yolu var mıdır sizce. Küpeyi çöpe atmam mı gerekecek yani. Deliriyorum günlerdir. Marka S harfiyle başlıyor, kuğu simgesi var.
Ayni markadan bir cift kupe siparis verin, degistire degistire kullanirsiniz. Bu kadar aglayacak ne var?

Ayni markadan bir cift kupe siparis verin, degistire degistire kullanirsiniz. Bu kadar aglayacak ne var?
öğrenciyim ve küpe benim 1 aylık masrafıma denk. erkek arkadaşım almak istedi ama o da öğrenci, para biriktirerek aldı ona yük olmak istemiyorum. çok zekisiniz teşekkürler…

mor rengi sevdiğim için erkek arkadaşım böyle bir küpe seçmiş. yorumunuzun konuyla ilgisini çözemedim.
Günlerdir ağlıyorum demişsiniz ya insan '' bunun için mi ağlıyor gerçekten? '' diyor bağlantısı o :) Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz denir ama bunun için ağlamaya değmez bence.

Günlerdir ağlıyorum demişsiniz ya insan '' bunun için mi ağlıyor gerçekten? '' diyor bağlantısı o :) Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz denir ama bunun için ağlamaya değmez bence.
hediyeyi çok beğenmiştim, kulağımdan çıkartmak istemiyordum, hayatım da berbat gidiyordu, bi de bu eklenince bahanesi olmuş olabilir

Şu klasik klipsliler olmuyor mu?
images
evde bundan var, silikon da var. bu geniş geldi, silikon da uzun geldi. ikisi de olmadı. hatta bi farklı olanı da var o da gevsek geldi resmini koydum

Eklentiler

• 9D72F78D-E7A6-41D4-AACA-35B9D45338A7.jpeg
    9D72F78D-E7A6-41D4-AACA-35B9D45338A7.jpeg
    319,6 KB · Görüntüleme: 125
X