- 20 Ekim 2009
- 4.377
- 4.749
Benim geçti baya oldu. 1 yıldır hep kulağımda küpeler. Çıkarmadan sürüyordum oynama payı var zaten halka küpelerin. Bir kaç kere ileri geri itince krem içeri de giriyor.Evet bir düzelse ben de gece bile çıkarmayacağımkremi küpeye sürüp mü takıyorsunuz küpe üstünden mi? Ben de küpeye sürüp sürekli takarak kremleyeyim dedim ama çıkarıp takmak zorlar mı bilemedim
O sana bagli sismemisse kötü degilse, yatarken kulagina batirmayacak küpen(gümüs-altin) varsa tak cikarma istiyorsan 1 ay falan. Antibiyotikli kremi sür iyilesene kadar. Cok gecmis olsunTam olarak dediğiniz gibi oldu yönü bulunca küpeyi takabildim. İyileşene kadar antibiyotikli krem sürüp daha sonra mı küpeyi takmalıyım
Çok teşekkürler takarken tahrişe bağlı acıyor tabi ama takabiliyorum öyle yapayımTakiliyorsa takabilirsin fakat küpenin çevresine antibiyotikli krem sür şişen yerlere, sürmeden takarsan iyileşmesi gecikebilir. İyileşmesini beklersen küpe takmadan delik kapanır muhtemelen
Çok teşekkür ederimO sana bagli sismemisse kötü degilse, yatarken kulagina batirmayacak küpen(gümüs-altin) varsa tak cikarma istiyorsan 1 ay falan. Antibiyotikli kremi sür iyilesene kadar. Cok gecmis olsun
İyileşsin hatta gerekirse kapansın. Yeniden deldirirsiniz. Küçük gümüşlerden takın ilk etapta sonra delik yeterli kıvama geldiğinde istediğiniz şekilde kullanırsınız.
Olur bence. Diyorum ya kendiniz zorlamayın aynı yeri. İyileşsin bırakın orası kapansın. Bir kaç milim yanını bir piercing yapan yerde deldirin.Çok teşekkür ederim 3-5 aya da kapanmıyor kiiyileştikten sonra kendim tekrar zorlayarak taksam sıkıntı olur mu sizce