- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
-
- Konu Sahibi Cennetim33
Peki bağımlılık için bişey yazıyormuaha da buldum..
moğalistanda yetişiyormuş
Moğolistan’ın dağlık kesimlerinde ender olarak yetişen bir tür mantardan üzeri çizilerek elde edilen öz suyudur.
Moğolistan da yetişen bu mantarın toplanması ve kültüre edilmesi çok zor olduğu için tamamen organiktir.
Yaban hayvanlarının bu mantarı çok sevmesi ve tüketmesinden dolayı Moğollar halk arasında kunduz kanı (kunduz mantarı) denilmektedir.
Peki bağımlılık için bişey yazıyormu
Bende varsayalım yarıyor nereden bulacaksınız ki kunduzun kanını diye soracaktım tam mantarmış meğer.
Benim bildiğim bağımlılıkla ilgili tüm ilaçlar ya yoksunluk etkilerini azaltsın diye verilen doz kontrollü uyuşturucular ya da bağımlı iradesini kontrol etsin diye verilen kullandığı madde ile etkileşime geçince nefes kesme vs gibi ters etkiler yapan ilaçlar. Belki bahsettiğiniz mantar birinden birinin hammaddesidir ama direk isteği kesen birşey olduğunu sanmıyorum. kafanıza göre kullanıp risk almayın bence.[/QUOTE
Bu lanet şeyleri kullandıkları zaman zaten bütün yan etkiler var hayattan kopuyorlar
Anlayışınız için çok tşkler. Bende bugün öğrendim. Yorumlarda kullanan olmuş ama işte yalanda olabilir. Burdan kullanan varmı diye yazdım bende. Bu bu durumlarda insan herşeye baş vuruyor elimizden ne gelse yapmaya çalişiyoruzarkadaşlar bazen insanların hayatını bilmeden ne kadar kolay yorumluyorsunuz doktora git doktora git diye,
belki kullandırtacağı kişi doktora gitmeyi kabul etmiyor nerden bilebilirsiniz
benim babamda alkolik asla bırakmayı düşünmüyor yaşadığımız stresin sıkıntının haddi hesabı yok o yüzden bende biz ne yapabiliriz diye araştırmıştım kunduz kanını duymuştum, ne yalan söyleyeyim ben de hayvanın kanı sanmıştımda es geçmiştim. bitki olduğunu öğrenince tekrar araştırıcam