Kunduz kani

Internetten şimdi baktım kunduz kani dedikleri bitkiymis mogalistan mantar diye çıkıyor.

Peki bağımlılık için bişey yazıyormu

Bende varsayalım yarıyor nereden bulacaksınız ki kunduzun kanını diye soracaktım tam mantarmış meğer.

Benim bildiğim bağımlılıkla ilgili tüm ilaçlar ya yoksunluk etkilerini azaltsın diye verilen doz kontrollü uyuşturucular ya da bağımlı iradesini kontrol etsin diye verilen kullandığı madde ile etkileşime geçince nefes kesme vs gibi ters etkiler yapan ilaçlar. Belki bahsettiğiniz mantar birinden birinin hammaddesidir ama direk isteği kesen birşey olduğunu sanmıyorum. kafanıza göre kullanıp risk almayın bence.

arkadaşlar bazen insanların hayatını bilmeden ne kadar kolay yorumluyorsunuz doktora git doktora git diye,
belki kullandırtacağı kişi doktora gitmeyi kabul etmiyor nerden bilebilirsiniz
benim babamda alkolik asla bırakmayı düşünmüyor yaşadığımız stresin sıkıntının haddi hesabı yok o yüzden bende biz ne yapabiliriz diye araştırmıştım kunduz kanını duymuştum, ne yalan söyleyeyim ben de hayvanın kanı sanmıştımda es geçmiştim. bitki olduğunu öğrenince tekrar araştırıcam

Anlayışınız için çok tşkler. Bende bugün öğrendim. Yorumlarda kullanan olmuş ama işte yalanda olabilir. Burdan kullanan varmı diye yazdım bende. Bu bu durumlarda insan herşeye baş vuruyor elimizden ne gelse yapmaya çalişiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…