• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Saçlarıma Röfle Yaptırdım ( Fotoğraflı)

kikicix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
82
0
86
Ankara
Ben daha önce sizlerle hem kumral saçlarımı hem de esmer halimi bu gönderide paylaşmıştım. O saç rengi bana fazla koyu geldi ve hep bir karasızlık halindeydim, ne tam anlamıyla sevebildim ne de çok kötü diyebildim. Boyanın üzerinden iki ay geçti ve ben bu sefer kendi kuaförüme giderek röfle yaptırdım. Şimdi röfleli haliyle hiç yıkamadan birkaç fotoğraf çekip sizinle paylaşmak istedim. Bu sefer içime sindi.

Kuaförüme "Tek bir renk değil de biraz balyajlı, gölgeli bir şey olsun istiyorum. Doğal görünsün, rengi çok açık olmasın, asla ciyak olmasın, en önemlisi tenimle uyumlu bir renk olsun. Bir de dipleri çıktığında sırıtmayacak, bakımsız durmayacak bir saç olmalı." demiştim. Bence iyi oldu, siz ne dersiniz?

$IMG_1841.JPG $IMG_1842.JPG $IMG_1845.JPG

Nerede yaptırdığımı söylemek yararlı olacak sanırım. Çocukluğumdan beri gittiğim kuaför olan Or-Ay Kuaför'de yaptırdım bu röfleyi. Ankara'da Oran semtinde. Benim oturduğum yerde terasevler diye bir site var villalardan oluşan, o sitenin içinde :)

Nerede yaptırdığımı söylemek yararlı olacak sanırım. Çocukluğumdan beri gittiğim kuaför olan Or-Ay Kuaför'de yaptırdım bu röfleyi. Ankara'da Oran semtinde. Benim oturduğum yerde terasevler diye bir site var villalardan oluşan, o sitenin içinde :)

canım ben kendi düşüncem kırılmazsan eger çok yapay geldi yani sanki peruk takmışsın gibi duruyor ama zamanla belki rengi oturu ve daha güzel olabilir kumral saç renginede baktım çok hoşmuş aslında rengi sanada çok yakıştırıdım öyleyken sadece altlarını açsaydın yaşına ve sana çok şirin durucagına eminim ombre hair fln dioalr çok doğal ve tarz duruyor...Ama bu sadece benim düşüncem tatlım

valla ben begendim :) yikandikca daha da güzellesir oturur yerine ama bence gayet iyi olmus...cokta yapay durmuyor bence banada saclarimi sari yaptim diye sürekli yapay deniliyo dogal degilmismis...biyere kadar dogalikta ama hayat boyunca dogaldim simdide sariyiim :) yine iyi günlerde kullan saclarini canim

Ben daha önce sizlerle hem kumral saçlarımı hem de esmer halimi bu gönderide paylaşmıştım. O saç rengi bana fazla koyu geldi ve hep bir karasızlık halindeydim, ne tam anlamıyla sevebildim ne de çok kötü diyebildim. Boyanın üzerinden iki ay geçti ve ben bu sefer kendi kuaförüme giderek röfle yaptırdım. Şimdi röfleli haliyle hiç yıkamadan birkaç fotoğraf çekip sizinle paylaşmak istedim. Bu sefer içime sindi.

Kuaförüme "Tek bir renk değil de biraz balyajlı, gölgeli bir şey olsun istiyorum. Doğal görünsün, rengi çok açık olmasın, asla ciyak olmasın, en önemlisi tenimle uyumlu bir renk olsun. Bir de dipleri çıktığında sırıtmayacak, bakımsız durmayacak bir saç olmalı." demiştim. Bence iyi oldu, siz ne dersiniz?

Eki Görüntüle 503173 Eki Görüntüle 503174 Eki Görüntüle 503175

cnm sacların cok gclu gorunyr bnce cok daha gzl renkler deneyeblrsın ama bu olmamıs sankıı :(

Cevap veren herkese teşekkür ederim, bu konuyu açalı çok zaman olmuştu. Şimdi saçımı tekrar kahverengi yaptım bu fotoğrafa bakınca beğenmeyenlere hak verdim diyebilirim. Eski saçlarım biraz yaşlı kadın saçı gibi olmuş açıkçası, aradan zaman da geçince çok daha net görebiliyorum bunu. Çevremden aldığım yorumlar da koyu renklerin daha güzel olduğu yönünde.

Back