• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Renk için Yardım Lütfen (Resimli)

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
621
Muğla
Kızlar saçlarım bu renk boyalı ve alttaki kumral rengi hangi boyalarla elde edebilirim. Önce koleston yoğun açıcı ile açacağım sonrada loreal majirel yada igora ile boyamayı düşünüyorum hangi renkleri karıştırmalıyım?

$dsc04630v.jpg $dsc04631c.jpg $dsc04632u.jpg $dsc04633t.jpg $dsc04629f.jpg

Eki Görüntüle 278357

Açık küllü kumrala boyaman lazım ama fazla küllülk istemiyorsan açık kumral da karıştır
renk daha sıcak ton olur...
+tavsiyem olcak saçı açarken sarıya yakın aç yoksa o turunculuğu kapatamazsın saçın sadece karamel olur...

Son düzenleme:
Maksimum 50 dk diyor açıcıda henüz sarı olmadıysa biraz dahamı bekleteyim yani saçta süre bitse bile ?

Evet cnm ben öyle yapıyorum...
Ama sürekli kontrol et yanmaması için.
Bazen saçım inatlaşır bende turuncuda bırakır bir hafta bekletir bakım yapar tekrr açıp boyarım böylede yapabilirsin...
Ama mutlaka sarı olana kadar aç yoksa istediğin kadar küllü boya o turuncular kendini kusar.
Çünkü bende çok denedim böyle sonuç aldım...

bu saç küllü kumral saçların boyalı olmasaydı bile küllü kumral elde etmek çok zor bence hiç kendin deneme kuaföre git elde edemezsin... palette ancak turuncu bir renk yapar saçlarını ya da turuncu sarı normal kumral ya da kızıl isteseydin olabilirdi belki ama küllüye çevirmek çok zor

bu saç küllü kumral saçların boyalı olmasaydı bile küllü kumral elde etmek çok zor bence hiç kendin deneme kuaföre git elde edemezsin... palette ancak turuncu bir renk yapar saçlarını ya da turuncu sarı normal kumral ya da kızıl isteseydin olabilirdi belki ama küllüye çevirmek çok zor

Canım daha önce açtım hep karamele yakın oldu ama loreal majirel küllüler güzel kapatıyor deniliyor onlarla deneyeceğim foto eklerim yapar yapmaz;)

bende aynı sorunu yaşadım..küllü yaparsan turunculuk olduğunda yeşerme olabilir..kumralı yakalarsı yakalamasınada biraz uğraşman gerekecektir..:97:

Birde mavi boya katılıyormuş galiba bi bilen yazsa okadar işime yarayacakki :(

peki son bir soru kızlar 2 farklı marka karıştırsam bi sorun olurmu yani Loreal Majirel Saç Boyası (9.11 sarı yoğun küllü) ve Igora Royal Saç Boyası (7-00 ekstra doğal kumral) karıştırsam içinede fındık kadar 0.22 mavi igora katsam nasıl olur sizce?

0.22 fazla gelir ya çok soluklaşır bence şimdilik şu yazdığın iki boyayı karıştır
zaten kaliteli markalar renk konusunda başarılı tatmin eder seni

Maalesef istediğim renkleri bulamadım yerine yine igoranın 7.1 ile 9 1/2-0 aldım bugün yarın açıp boyayacağım inşallah güzel olur fotoları eklerim teşekkürler yorumlarınız için.:54:

Saçının rengi çok koyu
Ne zaman açacaksın?
Açtığında boyamadan önce resim eklersen bana da yardımcı olursun ben de açmayı düşünüyorum saçlarımı
Bir de yıpranma ne kadar oldu onu da açtıktan sonra söylersen sevinirim

Saçını açman için tavsiyem alix avıen 11 numaralı saç boyası
Ben kışın onla açmıştım saçımı ve hiç bir zarar vermemişti
Ondan sonra üstüne istediğin rengi boyuyabilirsin..

Son düzenleme:
Back