• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral maceram (resimli)

cansugul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
49
0
86
İstanbul
1.resim oryalle açılmış hali, oryalin üstüne palettenin 5.5 altın parıltılı çikolata.bi an çok pişman oldum gözüm açığa hiç alışmadı, zaten koyu olmayacağını düşündüm sarının üstüne
2.resim evde flaşlı çekilmiş hali
3.resim gün ışığında flaşsız hali
$IMG_1212.jpg $IMG_1265edt.jpg $IMG_1270edt.jpg
biraz kullanıcam bu şekilde, şimdiden yeni renkler bakmaya başladım bile :115::115:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım :)
bu arada kupkuru olmuştu ertesi gün saçlarım, otacının argan yağını aldım bi hafta oluyo çok memnunum

Aslında diğer resimlerde de güzel duruyo niye beğenmedim. Koyu renge alıştığın için belki tuhaf gelmiş olabilir ama bence çok hoş.
Argan yağını duydum gerçekten övüyolar.

Aslında diğer resimlerde de güzel duruyo niye beğenmedim. Koyu renge alıştığın için belki tuhaf gelmiş olabilir ama bence çok hoş.
Argan yağını duydum gerçekten övüyolar.

aslında siyah da değildi yani altın karameldi, birden değişik geldi işte ben de anlamadım ama pişman olmadım çok şükür :)
arganı gerçekten herkese tavsiye edebilirim, kupkuru saçım iki kerede yumuşacık oldu.

aslında siyah da değildi yani altın karameldi, birden değişik geldi işte ben de anlamadım ama pişman olmadım çok şükür :)
arganı gerçekten herkese tavsiye edebilirim, kupkuru saçım iki kerede yumuşacık oldu.

Canım bence bozma teninede çok uyumlu. Herkez bu rengi tutturmak istiyo.

çok güzel olmuş cnm saçların güle güle kullan... bende kumral istiyorum ama koyu kumral cesaret edemiyorum daha önce hiç kendim boyamadım saçlarımı acaba boyasam yeşerir yada kızarır mı boyadan anlıyorsan bana da yardımcı olsana cnm :26:

açıcıyı kaç kez yaptın:31:

senelerdir siyaha boyuyorum saçlarımı hatta bikaç kez de siyahtan açtım. oryali renk kırmak için kullanırım genelde düşük volumle çok fazla bekletmem saçımda.
altın karamelden sarıya kadar açtığımda yarım saati geçirmedim, yani bir kerede açtım

çok güzel olmuş cnm saçların güle güle kullan... bende kumral istiyorum ama koyu kumral cesaret edemiyorum daha önce hiç kendim boyamadım saçlarımı acaba boyasam yeşerir yada kızarır mı boyadan anlıyorsan bana da yardımcı olsana cnm :26:

canım saçların ne renk ve sen ne renk düşünüyosun bana onları söyle yardımcı olmaya çalışayım :9:

Back