Saç Rengi ve Saç Boyama Kumral Dore Akaju

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
421
95
318
Merhaba kızlar;
Kumral dore akaju (7.35) nasıl bir renk ?
Saçlarım şu an orta kahve, uçlar daha açık.Alix Avienin 7.35 kumral dore akaju aldım. Ama akajunun kızıllık olduğunu bilmeden aldım :(( Dore de sarılık demekmiş. Aynı renk lorealin majirel serisinde de varmış.
Bilen, bilgi vermek isteyen arkadaşlarım..yardımcı olur musunuz bana :(

Çok mu koyu bir renk olur ve aşırı kızıl mı olur ? Tahminen nasıl bir renk tutar ? (Zemin orta kahve)

Bi de Alix Avien nasıl bir boya, kalitesi nasıl ? :5:

Son düzenleme:
Kimse yok mu yardımcı olucak, bugün boyucam bu renkle..korkuyorum :(((

Son düzenleme:
Merhaba kızlar;
Kumral dore akaju (7.35) nasıl bir renk ?
Saçlarım şu an orta kahve, uçlar daha açık.Alix Avienin 7.35 kumral dore akaju aldım. Ama akajunun kızıllık olduğunu bilmeden aldım :(( Dore de sarılık demekmiş. Aynı renk lorealin majirel serisinde de varmış.
Bilen, bilgi vermek isteyen arkadaşlarım..yardımcı olur musunuz bana :(

Çok mu koyu bir renk olur ve aşırı kızıl mı olur ? Tahminen nasıl bir renk tutar ? (Zemin orta kahve)

Bi de Alix Avien nasıl bir boya, kalitesi nasıl ? :5:

Eki Görüntüle 683084

Merhabalar;

akaju evet kzıllık verir fakat içinde dorelik de olduğundan kızıllık yerine bakırlı verir. Benim tavsiyem %9(30volume)luk oksidanla birlikte 7.35 i kullanmanız :)

Ben gittim yine kumral dore akaju aldım.. ama bu sefer loreal majirel aldım.
bu renkten memnun kalmıştım ama yine de emin olamadım.

LOREAL MAJİREL KUMRAL DORE AKAJU KULLANAN VAR MI ARKADAŞLAR, ÇOK MU KIZILIMSI BİR RENK ?

Aslında majirel ilk kez deneyecegim.Nasil tutar renk o kaygiyi yasiyorum.Ve boyalara baktikca fikrim değişiyor. Simdi 8.3 koyu sarı dore ye takildim.Resimdeki rengi verir mi sizce

Back