• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kumral Ada-Mavi Tuna;Buket Uzuner.

listemin her zaman ilk sırasında olan ve hep de öyle kalacak olan kitap :asigim:

ben de okumak istiyorum
sorduğum yerlerde hep bitti diyorlar
buket uzuner yazın yekta kopan la burcu esmersoy un programında bu kitabın tv dizisi çıkacağını söylemişti
çok merak ediyorum hiç haberi falan olmadı iptal mi oldu acaba??

Gerçekten muhteşem bir kitap. Aynı duyguyu yakalamak için Buket Uzuner'in diğer kitaplarını da okudum ama yok olmadı.

tuna kafayımı yemıs yoksa gorduklerı gercekmıymıs askere mı almıslar acıkcası anlamıss degılım turkce dersınde fınal sınavı ıcın okunması gereken kıtaptı ama allahtan akıcılıgı vardı sevdım begendım ama aradakı asker hıkayelerını anlatıdıgımı solemeden gecemıcem

lise yıllarımda okumuştum bende,psikolojik gerilim tarzımda enterasan bir romandı

Şu an elimde okuyorum, ama beni hiç etkilemedi, başlamış bulundum, nasıl bitireceğimi düşünüyorum. Askere alındığı yerler çok etkilemiyor ama diğer bölümler biraz sürükleyici. O kadar beğenmedim kalın bi kitap. Ama bitireceğim.

harika bir kitap. çok uzun zaman oluyor okuyalı.buket uzunerin en sevdiğim kitabı. ikinci de gelibolu.
bu kitapta yazarın kurgusu süper. karakterler öyle güzel anlatılıyorki. bağlantılar,tasvirler hangi birini öveyim. en iyisi alıp okuyun derim. bir de bu kitapta isimler tuna,aras,meriç .ırmak isimleri hep

Oğlum olursa adını Tuna koymama sebep olacak harika roman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uuzn zamandır kitaplığımda durur bir ara almışım ve öylece kalmış okumamışım ama bu yorumlardan sonra merak ettim iyice kesinlikle okumaya başlıyorum elimdeki kitap bitince.

İçimi acıtan kitaplardan bir tanesi...
Bu kitapta beni çeken, kendimden bir parça bulduğum şey neydi anlayamadım.
Okuyalı 1 yılı geçti ve ne zaman kitaplığımda,okunmuşlar bölümünde bu kitabı görsem hemen duygusallaşırım...

Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar...

Back