Kumral Ada-Mavi Tuna;Buket Uzuner.

arzuca9432

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
4.030
8
116
56
İstanbul
Genç bir öğretmen bir sabah Kuzguncuk'taki evinden apar,
topar alınıp askere götürülür.O bunun bir kabus olduğuna,
arkadaşlarıysa onun iç savaşa katıldığına inanmaktadır.
Kumral Ada-Mavi Tuna iç savaşın içimizde ve dışımızda bireysel
ve toplumsal olarak,yarattığı yangınları umutsuz bir aşk
üçgeni ekseninde anlatan sarsıcı bir roman.......................................

okudumm başlarda çok güzel ortalarda biraz sıkan ama son bölümleri güzel olan bir kitaptı :) seviyorum snaırım ama okuduğum güzel kitaplar arasında da değil. buna rağmen hemen aklıma gelen bir kitap garip :s

okuduğum en başarılı romanlardan biriydi.kurgusu çok sağlam ve güzel.gerçeklerle düşler içiçe geçmiş bir şekilde bu kadar başarılı anlatılabilir.

bu kitabı alıp okumak bir türlü nasip olmadı
çok övüyolar okuyanlar en kısa zamanda almak lazım

Buket Uzuner bu romanında bilinç ve bilinçaltı olgusunu
çok güzel oturtmuş ve kahramana mükemmel uyarlamış.
Okuduğunuzda farklı bir kitap olduğunu rahatlıkla
anlıyorsunuz.................................................

cok guzel bir kitap.. keyifle okudum.. detay vermek istemiyorum ama kitabı okurken her bir kahramanı da seviyorsunuz hepsi için üzülüp sevinmiştim ben..

Bu kitabı okuyunca bilincinizde bir hareketlenme
oluyor ve hayal dünyanızda bir canlanma oluyor..................................................

Bende çok merakla alıp okumaya başladım ama hiç sewemedim bu kitabı.. Bıraktım bi süre sonra yine baştan aldım ama yine aynı.. Bana hitab etmio demekki...

buket uzuner günümüz yazarlarından en sevdiklerim arasındadır
bütün kitaplarını okudum
üslubu çok hoşuma gidiyor
bu kitap da en güzel kitabı diyebilirim
kesilikle okunmalı

buket uzuner günümüz yazarlarından en sevdiklerim arasındadır
bütün kitaplarını okudum
üslubu çok hoşuma gidiyor
bu kitap da en güzel kitabı diyebilirim
kesilikle okunmalı

Evet bende seviyorum Buket Uzuner'i.Bu kitabından hariç olarak
Gelibolu vede İki Yeşil su samuru adlı kitapları da çok güzel.................................................

Gelibolu'yu ben de okudum,güzel kitaptı ama bu kitabı okusam mı okumasam mı,alsam mı almasam mı kararsızım:uhm:

4 yıl önce okuduğum bir kitap.Herkesin okuması gerekli.Dikkatlice ,sindire sindire okunmalıdır,yoksa kitap bittiğinde şaşkın şaşkın ,sorulara yanıt veremezsiniz.:teytey:

4 yıl önce okuduğum bir kitap.Herkesin okuması gerekli.Dikkatlice ,sindire sindire okunmalıdır,yoksa kitap bittiğinde şaşkın şaşkın ,sorulara yanıt veremezsiniz.:teytey:

Haklısın.Kitapta bir insan bilincinin nasıl yer yer şekil alıp,yer yer nasıl
farlılaştığı anlatılıyor..........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…