olabilir belki ama 15 e vermektense kızıma saklarım çünkü almışsınız güzel bir şey ve 47 ye satılıyor ben genelde fiyatı 2 ye bölüp belirliyorum :)çünkü eşyalarımız tertemiz sıfır gibi ama kargo falan en son 20 ye veriyorum zaten .ama bu son olmazsa kalır :)
bu arada boy cetveli satıldı.güzel bir cetvel başka bulursanız alın derim .sıfır 24 ben 10 verdim
olabilir belki ama 15 e vermektense kızıma saklarım çünkü almışsınız güzel bir şey ve 47 ye satılıyor ben genelde fiyatı 2 ye bölüp belirliyorum :)çünkü eşyalarımız tertemiz sıfır gibi ama kargo falan en son 20 ye veriyorum zaten .ama bu son olmazsa kalır :)
bu arada boy cetveli satıldı.güzel bir cetvel başka bulursanız alın derim .sıfır 24 ben 10 verdim
Kitap güzel cnm,diyeceğim yok ama sizden gidecek galiba :) ben boy cetvelini araştırdım da hakkında bişey bulamadım satılmış da olsa siz fonksiyonlarini yazar mısınız,kaç yaşa uygun olduğunu da
boy cetveli bence işte bebek dönmeye falan başladığında kullanılabilir ben kızıma aldım ama bence bebek oyuncağı gibi ama aslında 1-10 kadar sayıları söylüyor basılınca ve alfabe var e ye basınca elma falan diyor :) benim kızmda çok kart ve kitap falan olduğu için birde laptobu var oyuzden ben sattım.güzel verdiğin sıfır parayada değer benimkide sıfır gibiydi zaten bu arada e -bebekte gördüm 24 tl