kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi kurmis #1 çantamda taşımak üzere diktiğim kumaş alışveriş torbam. çok düz oldu diye,üzerini balerin silüeti ile süsledim. netten resmi bulup stencil kalıbını çıkardım, sonra da haki yeşil kumaş boyası ile boyadım..
çantamda taşımak üzere diktiğim kumaş alışveriş torbam. çok düz oldu diye,üzerini balerin silüeti ile süsledim. netten resmi bulup stencil kalıbını çıkardım, sonra da haki yeşil kumaş boyası ile boyadım..
papatyam58 ŞipidikYüzenGurbaa Kayıtlı Üye 30 Nisan 2010 2.839 3 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi kurmis #2 Çok güzel olmuş canım eline sağlık. Benim elimden hiç gelmez böyle şeyler malesef:gitme:
A AttaQue Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 2.710 21 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi kurmis #3 çok sevdim , eline sağlık bende el işi bişeyler yapmak istiyorum ama ne mümkün çamaşırları katlamam bile büyük başarı şu an..
çok sevdim , eline sağlık bende el işi bişeyler yapmak istiyorum ama ne mümkün çamaşırları katlamam bile büyük başarı şu an..
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi kurmis #4 papatyam58 .!.: Çok güzel olmuş canım eline sağlık. Benim elimden hiç gelmez böyle şeyler malesef:gitme: Genişletmek için tıkla... tesekkür ederima.s. AttaQue .!.: çok sevdim , eline sağlık bende el işi bişeyler yapmak istiyorum ama ne mümkün çamaşırları katlamam bile büyük başarı şu an.. Genişletmek için tıkla... oww,ama senin miniğin daha cook minikmiş opuyorumnanaktan benim kız 1.5 yaşına doğru gelmeye başladı da ben ancak bazı şeylere vakit bulabildim.a.s
papatyam58 .!.: Çok güzel olmuş canım eline sağlık. Benim elimden hiç gelmez böyle şeyler malesef:gitme: Genişletmek için tıkla... tesekkür ederima.s. AttaQue .!.: çok sevdim , eline sağlık bende el işi bişeyler yapmak istiyorum ama ne mümkün çamaşırları katlamam bile büyük başarı şu an.. Genişletmek için tıkla... oww,ama senin miniğin daha cook minikmiş opuyorumnanaktan benim kız 1.5 yaşına doğru gelmeye başladı da ben ancak bazı şeylere vakit bulabildim.a.s
A AttaQue Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2007 2.710 21 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi kurmis #5 o zaman çoook alışmam lazım daha çoook :) Allah bağışlasın canım.
Y yelizzzzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2009 50 0 31 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi kurmis #6 Ellerine sağlık çok güzel olmuşa.s..Başka bi yerde görseydm satın aldınız sanırdım
kurmis Guru Kayıtlı Üye 25 Şubat 2008 8.179 34 9 Ağustos 2010 Konu Sahibi kurmis #7 yelizzzzz .!.: Ellerine sağlık çok güzel olmuşa.s..Başka bi yerde görseydm satın aldınız sanırdım Genişletmek için tıkla... tesekkürler.a.s.
yelizzzzz .!.: Ellerine sağlık çok güzel olmuşa.s..Başka bi yerde görseydm satın aldınız sanırdım Genişletmek için tıkla... tesekkürler.a.s.