• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KUMAR OYNAYAN

meryem amini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2019
21
2
36
38
Selam kızlar,
kızkardeşim bir sene önce bir adamla tanıştı film sektöründe, kardeşim çok da seviyor ama karşı taraf seviyor mu bilmiyorum seviyormuş gibi görünüyor.
Kardeşim geçenlerde bana bir konu anlattı çok şaşırdım, çocuk sürekli kumarda para kaybediyormuş çalıştığı bütün parayla kumar oynuyormuş hatta kardeşim itirafta bulundu 20 bin 40 bin kadar borç da almış kardeşimden ve geri de vermemiş, en son 100 bin lira istemiş kardeşim de veremem demiş.
Geçen hafta aileler tanıştı normaldi, bu ilişki evlenmeye doğru gidiyordu ki biz bir şeyler fark ettik.

Şu an patlamak üzereyim bir tarafta kardeşim bir tarafta kayıp olan para, fikirlerinizi söyleyin özellikle film ve sinema sektöründe varsa bildiğiniz hikayeler böyle insanlar çok varmış diye duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
SELAM KIZLAR BENİM KIZ KARDEŞİM BİR SENE ONCE BİR ADAMLA TANIŞTI FİLM SEKTORUNDE .COKTA SEVİYOR KARDEŞİM AMA KARŞI TARAF SEVİYOR MI BLMİYORUM SEVİYORMUŞ GİBİ GORUNUYOR . KARDEŞİM GEÇENLERDE BANA Bİ KONU ANLATTI COK ŞAŞIRDIM ÇOÇUK SUREKLİ KUMARDA PARA KAYIP EDİYORMUŞ YANİ ÇALIŞTIĞI BUTUN PARASINI KUMAR OYNUYOR HATTA KARDEŞİM İTİRAFTA BULUNDU Bİ COK ZXAMANDA ONDAN PARA İSTEMİŞ 40 BİN 20 BİN GİBİ PARALAR VE GERİ VERMEMIŞ EN SON DA 100 BİN İSTEMIŞ VE KARDEŞIM HAYIR VEREMEM DEMİŞ .ŞİMDİ GEÇEN HAFTA AİLELER TANIŞTI NORMALDI BU İLİŞKİ EVLENMEYE DOĞRU GİDİYORDU Kİ BİZ BİŞEYLERE FARK ETTIK şuan patlama uzereyım bi tarafta kardeşim bi tarafta kayıp olan para fikirlerınızı soyleyın duşuncelerınızı ozelikle film ve sinema sektorunde varsa bildiğiniz hikayeler boyle insanlar cok varmış diye duydyum
Sinema sektörüyle ilgisi yok ki bunun. Kumar, bağımlılıkların en kötüsüdür nişan olmadan bitirsin kardeşiniz bu ilişkiyi.

SELAM KIZLAR BENİM KIZ KARDEŞİM BİR SENE ONCE BİR ADAMLA TANIŞTI FİLM SEKTORUNDE .COKTA SEVİYOR KARDEŞİM AMA KARŞI TARAF SEVİYOR MI BLMİYORUM SEVİYORMUŞ GİBİ GORUNUYOR . KARDEŞİM GEÇENLERDE BANA Bİ KONU ANLATTI COK ŞAŞIRDIM ÇOÇUK SUREKLİ KUMARDA PARA KAYIP EDİYORMUŞ YANİ ÇALIŞTIĞI BUTUN PARASINI KUMAR OYNUYOR HATTA KARDEŞİM İTİRAFTA BULUNDU Bİ COK ZXAMANDA ONDAN PARA İSTEMİŞ 40 BİN 20 BİN GİBİ PARALAR VE GERİ VERMEMIŞ EN SON DA 100 BİN İSTEMIŞ VE KARDEŞIM HAYIR VEREMEM DEMİŞ .ŞİMDİ GEÇEN HAFTA AİLELER TANIŞTI NORMALDI BU İLİŞKİ EVLENMEYE DOĞRU GİDİYORDU Kİ BİZ BİŞEYLERE FARK ETTIK şuan patlama uzereyım bi tarafta kardeşim bi tarafta kayıp olan para fikirlerınızı soyleyın duşuncelerınızı ozelikle film ve sinema sektorunde varsa bildiğiniz hikayeler boyle insanlar cok varmış diye duydyum
Parayı gönderdiğine dair dekont var mı? Başka dolandırdığı birileri var mı acaba 🤔

Kardeşin neden böyle biri ile bile bile birlikte oluyor. Ben kızlarımıza inanamıyorum 20 bin , 40 bin bir anda cıkarıp vericek durumun var demek işin var sosyal statün var demek ama bu adamlasın? Ailenize anlatın bir şekilde ayrılması gerek

Giden paralarin ustune bir bardak soguk su icin o adamdan ayrilmasini saglayin. Bu bir bagimlilik tedavi gorse bile donen cok insan var. Hangi akla hizmet borc vermis kardesiniz bu meblaglari anlamiyorum. Bir verdi geri alamadi ikinciyi nasil veriyor? Ailenizede soyleyin durumu ne yapin edin kardesinizin aklini basina almasini saglayin.

Kendi düşen ağlamaz
Kardeşiniz yetişkinse kafası bunlarada basmalı, kör aşık olmanın anlamı yok.

Büyük harf yasak

Meraklı arkadaş 🤣🤣 kardeş için mi uygulama istedin whatsapp üstünden

Bak şimdi bende bunu merak ettim🙄

Ayrıca sinema sektörünün kumarla ne ilgisi var yani niye bunu belirttin

Merak ettim 🤣🤣

wowww evlensin kaçmaz böylesi 😏
Kardeşinde enayi mi Allah aşkına sürekli para vermeye devam etmiş. Her meslekte veya sektörde iyiler olduğu gibi kötülerde vardır. Genellemek yanlış olur.

Ne olur yapabiliyorsanız başlığı değiştirip 'kumar' yapın bildirim geldikçe kümar görüyorum ciddiyetim gidiyor😐

Müzik sektörü olmaz mı? Serdar Ortaç var. Şarkılarının telif hakkını bile sattı. Hadi o kendi parasıyla oynuyor. Bu adam sevgilisinden dahi para isteyecek kadar yüzsüz.
Kumar bağımlılığı öyle şıp diye kesilecek bir şey. İstanbul’da tombala oynatan bir yer vardı. İnsanlar çocuklarının rızkını burda heder ettiler.
Kaybettiğiniz paraların üstüne 1 bardak soğuk su için. Kardeşinizi de bu adamdan kurtarmaya bakın.

Back