• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kum dökme ve geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu

Nisanur4221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
95
Puanlar
48
Merhabalar yardımınıza çok ihtiyacım var.Aralık ayının başından beri sürekli tuvalet ihtiyacım ara ara da yanmam oluyordu.Bende arada enfeksiyon olur ama ertesi gün geçer bu yüzden 1 hafta geçmesini bekledim gelmeyince acile gittim cipro kullandım geçti gibi oldu ama hâlâ ara ara rahatsız ediyordu çok şiddetli değildi yanma ağrı vs yok sadece sürekli tuvalet ihtiyacım vardı.Bu sırada da cranberry aldım kullandım hâlâ geçmeyi ne ürolojiye gittim idrar tahlili ve ultrason verdi ara ara da böbrek sırt ağrım vardı.Sonuclar çıktı böbrekte genişleme sistit kum ve idrarda bakteri varmış doktor antibiyotik verdi 2 kutu bir de Ağrı kesici antibiyotigin birinci kutusu bitmek üzere ağrım geçti fakat tuvalet ihtiyacım hâlâ aynı tuvaletten çıktıktan sonra yine çiş hissi var.Kum döken idrarda bakteri ve enfeksiyonu olan kişiler varsa yardımcı olur musunuz sizde durum nasıldı?Doktorun kültür almasını bekledim açıkçası ama almadı.Anneme sorduğumda 2. Kutuyu da bitir geçmezse gidersin tekrar doktor boşuna yazmamış 2 kutu dedi ama benim hâlâ aklıma takıldı acaba bana verilen antibiyotik ile bendeki bakteri türü farklı bu yüzden mi etkili değil.Yasayan ya da fikri olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim😭😭

Altın otu çayı çok faydalı.birde limonlu su icmeni tavsiye ederim.yine de kendin araştır canım çok geçmiş olsun

Kullandığınız antibiyotik idrar yolu enfeksiyonu için diye biliyorum, enfeksiyondan dolayı çiş hissi olması normal olabilir bir süre daha devam edebilir geçinceye kadar, çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin 🤲🏻🙏🏻

Back
X