kulunc ignesi yaptiran var mi?

rukibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
109
23
48
merhabalar sizlere bisey sormak.istiyorum 3 gun once annemin sirt agrilari icin hastaneye goturduk rontgen ve kan tahlillerini yaptiktan sonra doktor kulunc igmesi yapabilirim agrilariniz icin dedi bizde yaptirdik omzunun nerdeyse 10 yerinden igne yapti ve annem acidigini ara ara agridigini.soyluyor bunu daha once yaptiran oldumu veya bileniniz var mi

benim annemde yaptırdı doğal olarak iğne yeri acıyor ama 1 2 gün sonra annem çok rahatladı.

ağrı kesici de vurmadı mı?
ben omzumdaki ödemden dolayı iğne oldum omuzdan 5 cm kadar aşağısından . iğnenin ucunu çekmeden birde ağrı kesici şırınga etti doktor buna rağmen ağrım olmuştu.

Kuru iğne dediğimiz bir yöntem o işe yaradığını söylüyorlar fizik tedaviden arkadaşım anlatmıştı

yok kuru igne degildi bildigimiz siringadan enjekte etti kalemle cizdi boyun kenarindan omuzlarindan kafasinin ic kismindan nerdeyse 10 yerinden yapti 1 siringa ilaci biaz biaz enjekte etti bizde haliyle korktuk 3 gundur agrisi gecmeyince insalalh faydasi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…