- 24 Mayıs 2016
- 179
- 234
- 103
- Konu Sahibi yesildelisi
-
Bonprix yazınca google tr uzantılı bi internet sitesi ya da trendyol hepsiburada vs çıkıyor. Tam olarak link atmanız mümkün mü acabaEki Görüntüle 2040101 Eki Görüntüle 2040100
bu tarzlarda rahatlıgı buldum ben
bonprix dıye bır sıte var almanyadan getırtıyorum bıraz pahalı ama camış gıbı yıka yıka gıy hıc bıseycık olmuyor rahat kalıp oldugundan belden bacaktan etı sıkıp portletmıyor rahatsız etmıyor 2 haftada gelıyor ama
a101 ın kulotları da guzel...
tabiki...Bonprix yazınca google tr uzantılı bi internet sitesi ya da trendyol hepsiburada vs çıkıyor. Tam olarak link atmanız mümkün mü acaba
bonprix.com sitesinden bahsediyor. Türkiye'de de sitesi var.Bonprix yazınca google tr uzantılı bi internet sitesi ya da trendyol hepsiburada vs çıkıyor. Tam olarak link atmanız mümkün mü acaba
Teşekkür ediyorum
Teşekkür ederimbonprix.com sitesinden bahsediyor. Türkiye'de de sitesi var.
İşte artık paraya kıyıp alacağım3 tl den başlıyor 10 tl ye kadar var dedim siz 10 TL'den fazla veremem dediniz ya o açıdan.
Şu an pentinin sayfasında indirim varmış yarın bi bakacağım:)Ben de H&M, Koton ve Penti diyorum. Yalnız online mağazaları takip edersen indirim ve kampanyalar çok sık oluyor. Ay bir de almışken alt üst renkleri uygun olanlardan al bari, daha hoş duruyor öyle. Kendime baktıkça bakasım geliyor valla
Popoyu tam kapatan istiyorum ben de onlar çok rahat oluyor:)Her gün çamaşır değiştiriyorum, yazin gunde iki defa da oluyor. O yüzden 20-25 tane vardır sanıyorum.
Benim dikkat ettiğim şey, pamuklu olması ve lastiklerinin rahatsız etmemesi. Günlük kullandığım çamaşırlar LCW..
Birkaç modeli var, düşük bellisi, tanga tarzi olanı.. Benim en rahat ettiğim, arkası geniş popoyu tam kapatan modeli. Nene donu gibi durmuyor, onu da söyleyeyim
Bı arkadaş içindeki etiketlerin fazla olduğundan ve kasindirdigindan bahsetmiş. Doğru ama ben alışkınım galiba, hiç rahatsız olmadim.
A101 markasından övgüyle bahsedilmiş. Ben de merak ettim, alıp deneyeceğim ama tamamen pamuklu değilse ilişkimiz uzun sürmez.
Bimdekiler aşırı rahat ama %100 pamuk olmadığı için terletiyor maalesef :/ diğer markayı da görürsem deneyeceğim teşekkürler:)Suwen yada bimdeki külotları tavsiye edebilirim, bende tam olarak dediğiniz şeyden muzdaribim. Bu iki markada çok rahat ettim. Bir de bsm diye bir marka var, ben Denizli'den almıştım. Dışarda da satılıyor mu bilmiyorum fakat ünlü markaların modal-bamboo diye 20-25₺'ye sattıkları aşırı rahat külotları bu markada 3₺'ye almıştım.
kiz cildirdiniz mi bukadar para verilir miPierre cardin çok rahat. . 5 tanesi 27 tl miydi neydi
Kesinlikle Erdem bence de...Ayni dertten ben de muzdaribim. Butun kulotlar ya poponun icine aciyor ya da pamuklu degil.Ben en kaliteli donlari Erdem' de buluyorum
Bazi iccamasiri satan tuhafiyelerde oluyor, biraz pahali ama inan degiyor. Ben buldugum zaman stokluyorum
Kız 5 tanesi için bence gayet uygun :))kiz cildirdiniz mi bukadar para verilir mi
bnm siradan beyaz kilot cok rahat popo da buyuk olmayinca kapatiyor
ince lastikli kilorlar iyi olmuyir yirtildi gitti :)
Penti'nin çamaşırları da fena değil...Ben de o indirimden faydalanmayı düşünüyorum.Şu an pentinin sayfasında indirim varmış yarın bi bakacağım:)
haklisin kiz bn bian 1 tane diye mi okudum bilemiyim konuyu biliyosun kafa yerinde degil :)Kız 5 tanesi için bence gayet uygun :))
kiz cicili biciliyse bnde alamKız 5 tanesi için bence gayet uygun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?