- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi yesildelisi
Şahinler'den şaşmam :) Seksi değil ama rahat ve uygun. Şu anda bayram nedeniyle kargoda bedava. Sitesine bir bak istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bunu yazacaktım
Bir ara 3 tanesi 5 tl idi sonra 10 oldu galiba
Onlar eskimedi yenisini almadım
Ama olsa olsa 3 ü 15 olmuştur
Valla görünüşe göre ben de pazarları yoklayacağım bi de a101'den alacağımya hatırlamıyorum şimdi markasını ama tutkuydu galiba, tatile gitmeden bizim pazardan 4 tanesini 10 liraya aldım, hatta grili pembeli puantiyeli, sevimli de nene donu gibi değil çok memnun kaldım süper kapattı, denk gelirsem stok yapacağım
O kalın lastikli donları diyorsanız evet çok rahattı küçükken hep giyerdik ama şimdi lastikleri çok kalın geliyor kot pantolonun üstüne falan çıkıyor ince slipleri de yine popo arasına giriyor bi de medium giyiniyorum
KV nin doncusu mu Allah iyiliğini versin yerlere yattım gülmektenBen la senzadan aldım bir dönem, 4 senedir giyiyorum hiç bir şey olmadı. Keşke kapanmadan daha çok alsaymışım.
Şimdi kayınvalidemin doncusu varmış pazarda, bana 15 tane falan aldı çok rahat gerçekten. Onlardan diğerlerine sıra gelmiyor. Bence pazarları bir yoklayın kaliteli şeyler çıkabiliyor.
Bakıyorum hemmen:)Şahinler'den şaşmam :) Seksi değil ama rahat ve uygun. Şu anda bayram nedeniyle kargoda bedava. Sitesine bir bak istersen
Silk blue.
A101 külotları.
Tek geçerim.
Yımışacııığğğğkkk....
Nerde?Pierre cardin çok rahat. . 5 tanesi 27 tl miydi neydi
Kompedan da satılıyor..Nerde?
Bambu da sağlıklı bi kumaşmış alırken dikkat edeceğim teşekkürler:)Ben pazardan alıyorum artık. 3 ü 10 tl bambu külotlar. Jem esnek, hem ince hem de yumuşak. Atlet ve çoraplarına da bayılıyorum.
Teşekkür ederim umarım buluruzSevgilim yeşildelisi bu konuyu açtığın için allah senden razı olsun. Dün aynı şeyden yakındım içimden.
A101 silk and blue bence de şimdilik hem ucuz hem kaliteli.
İz yapmayan ama biraz pahalı olan piere cardine saten var. 1 tane ondan bulunması gerek bence.
Ben de bu konuda araştırmalarıma devam edeceğim. Bulursam düzgün bi marka haber veririm.
Tanga bana dünyanın en rahatsız şeyi gibi geliyor ya. Belki alışsam rahat ederim ama pek sağlıklı bi şey deniliyor tanga için.Ya boxer giyiyorum yada tanga diğer türlü hiçbir şekilde rahat edemiyorum normal külotları sadece regl olduğum zamanlar giyiyorum o bile bana işkence geliyor ya tanga ya alıştır kendini bir daha başka tür aramazsın hem pantolonda hiç belli olmuyor hem rahatsız etmiyor
Mağazada da denenmiyor ki külotpazardan almayi dusun ama nerde deneyebirsin bilmem)))