- 19 Mayıs 2016
- 1.112
- 2.000
- 133
- Konu Sahibi yesildelisi
-
İyi akşamlar sevgili kk,
Yıllardır doğru düzgün rahat edecek sağlam külot bulamıyorum. Bazılarının birkaç yıkamada yandaki dikişleri yırtılıyor, lastikleri gevşiyor, veya poponun arasına giriyor rahat edemiyorum.
Loyadan aldıklarımın dikişleri birkaç yıkamada yırtıldı, paraya kıyıp pentiden 15 tlye külot aldım o da popo arasına giriyor hiiç rahat edemiyorumen son bimden aldım onlar çok rahat ve çok sağlam çıktı ama %100 pamuk olmadığı için sağlıksız ve biraz terletiyor.
Öğrenciyim bi küloda 10 tlden fazla vermek çok geliyor banaama en son paraya kıyıp alacağım. Siz nereden alıyorsunuz önerileriniz nedir? Teşekkür ederim:)
Tanga ile rahat edemiyorum bir de çok sağlıklı olduğu söylenmiyor. Teşekkür ederim:)Ben calzedonia dan tanga alıyorum çok memnunum
Teşekkür ederim a101den alıp deneyeceğim:)Silk blue.
A101 külotları.
Tek geçerim.
Tabii ki tutku
1.5 yıldır kk'dayım ilk kez konu açıyorum ama böyle alakasız cevaplar cidden sinir bozucu oluyormuşMilletin derdi totoşu olmuş.. vay arkadaş
Bunları da denedim ama ben pek rahat edemedim ya :/Eki Görüntüle 2040101 Eki Görüntüle 2040100
bu tarzlarda rahatlıgı buldum ben
bonprix dıye bır sıte var almanyadan getırtıyorum bıraz pahalı ama camış gıbı yıka yıka gıy hıc bıseycık olmuyor rahat kalıp oldugundan belden bacaktan etı sıkıp portletmıyor rahatsız etmıyor 2 haftada gelıyor ama
a101 ın kulotları da guzel...
Teşekkür ederim a101den alıp deneyeceğim:)
O kalın lastikli donları diyorsanız evet çok rahattı küçükken hep giyerdik ama şimdi lastikleri çok kalın geliyor kot pantolonun üstüne falan çıkıyorTabii ki tutku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?