Saç Rengi ve Saç Boyama küllüler konusunda yardım lütfennnn

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
Kızlar ben sacımı actırdım boyattım renk guzel oldu ama ıstediğim kadar küllü değildi bende koleston perfect mixler varya onların küllüsünü aldım boyadım 5 dk beklettim bildiğiniz yeşilimsi oldu ama ben grimsi küllülük istiyorum bunu hangi markanın küllüleriyle elde edebilirim bu yeşillik geçsin istiyorum yardımcı olun lütfen

yeşillk yıkandıkça gider cnm ama ortaya çıkan renk pek hoş olmuyor beyaza dönük oluyor ben de turunculuktan kurtulmak için maviye boyamıştım tamamını ama 1 haftada akmıştı merak etme..grimsi küllülük konusuna gelince o tonu ben de tutturmaya çalıştım ama olmuyor maalesef yoğun küllülerle boyayınca grimsi değil yeşilimsi bir ton çıkıyor ortaya en iyisi sen işinde uzman bir kuaföre git..

5 dk yeşillik oluyor ama süre uzadıkça dediğiniz tarz oluyor yeşillik yerine küllülük ağırlıkta oluyor ama her markada değil bazıları boya süresince koyulaşıyor,istediğin renk için nox marka al bekledikçe koyulaşmak yerine küllüleşiyor yeşillik gidiyor,bir tutamında dene göreceksin fakat alt renk açık olmalı ( ki biliyorsunuz zaten ) :)

anladım tatlım ya ben kuaforde açtırdım üstüne boyattım zaten sadece küllü bboyayı kendim sürdüm yeşil gibi geliyo işte kataloglara bakıyorum majirelin mesela yoğun küllüleri grimsi tonlarda ama hiç denemedim majirel daha önce o yüzden kararsız çaresiz durumdayım yani yardımmmmmmmmmmmm

evt cnm burda yeşillik var ama bundan önce başka bir renge boyamıştım onu bu renkle bu kadar kamufule etmiştim.biraz riskli oluyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…