arkadaşlar saçlarımı yıllardır evde kendim boyuyorum ve sarı yapıyorum. loreal 03 çok çok açık küllü sarı yapıyordum ve muhteşem oluyordu. saçlarım biraz koyu ama çok iyi açıyordu. yaklaşık 1 yıldır bu boya üretimden kalktı. ve ben hala kendime uygun boya bulamadım. kullandıklarım saçımda garipbir kenk aldı turuncu gibi ,kızıl gibi...
siz derdimi anladınız:) önerebileceğiniz boya yada yöntem var mı???
arkadaşlar saçlarımı yıllardır evde kendim boyuyorum ve sarı yapıyorum. loreal 03 çok çok açık küllü sarı yapıyordum ve muhteşem oluyordu. saçlarım biraz koyu ama çok iyi açıyordu. yaklaşık 1 yıldır bu boya üretimden kalktı. ve ben hala kendime uygun boya bulamadım. kullandıklarım saçımda garipbir kenk aldı turuncu gibi ,kızıl gibi...
teker teker teşekkür ediyorum arkadaşlar. foto koymaya çalıştım ama beceremedim sanıyorum. saçlarımın uçlarında çok eskiden kalma röfle var. sadece diplerini boyuyordum. loreal 03 ile boyayınca turunculuk bile olmadan platinimsi bir sarı elde ediyordum. şimdi yine aynı markanını 1 ton koyusunu kullandım. turuncu gibi bir sarı oldu hatta yıkadıkça daha da beter oldu...
Bilmiyorum ki. Ben internette gördüm, saclarimdaki siyah boyayi actiktan sonra turunculugunu koyultmadan alsin diye kullanmayi düsünüyorum. Umarim bulabiliriz.
platin sarı gibi ama küllülük de var sanki. eğer olmasaydı turuncuya dönük bir renk olurdu. zaten küllü kullandığın zaman zamanla külü akıp platinimsi bir saç rengi ortaya çıkıyor.
tam istediğim renk aslında bu işte. dün neredeyse bütün büyük mağazalarda bu rengi aradım ama 12.0 var dediler. 1 kutu aldım. ama bu boyayı bulursam süper olacak...