arkadaşlar saçımda birsürü boya var su an anlatsam roman olur. şu anda bariz küllü kumral ama ben küllü istemiyorum ycok yeşil yaptı. beyaz sabunla filan yıksama akar mı? daha açık bi renk istiyorum ben..
beyaz sabunun buradaki yorumlarda gercekten işe yaradığı anlatılıyordu cnm denemedim ama galiba en doğal yolu bu :2: ben küllü rengin nasıl yeşil yaptıgını anlayamıyorum bi türlü :26:
resmen yemyeşil yaa çok kötü. bakalım denicem.. aslında su anda herkes kanıma giriyo yine kızıla dön diye ama bu saç rengini açtırmadan tutmaz heralde kızıl?
kızlar benimda saçım küllü kumral ton olarak açık yaklaşık 1 aydır boyamadım saçımı ve saçımda güneşte yeşillikler doreler oluştu bundan kurtulmam için ne yapmalayım?? sarışın olmak istiyorum ama doğal olsun istiyorum ne yapsam bilemedim... lütfen yardım edin...
saçtaki yeşiilk domates suyuyla geçiyor tüm saça kuruyken uygulayın saçınızdaki yeşilliğe göre yarım saat deniyor ama ben 3 saat felan tuttum baya geçti ama daha çabuk sonuç almak istiyorsanız gıda boyalarının kırmızı olanından alın şampuanınıza karıştırın ve saçınız çok çabuk yıkayıp bol bol durulayın yeşil yansıma anında kayboluyor bunu kendim buldum denenmiştir yabancı sitelerde gıda boyalarıyla ve saç kremiyle saç boyuyolardı bende sadece yeşil yansıma kaybolsun diye denedim ve gitti ama çok az koyun çünkü çok renk veriyor ve çok kısa sürede yıkayın en azından normal boyanıza kadar o renk sizi idare ediyor gerekirse gene uygularsınız tamamen zararsız biliyorsunuz gıda boyası ama saçı sarı olanlar domates suyunu uygulasın çünkü gıda boyası çok çabuk etkiliyor sarı saçlılar turuncu olabilir gerçi yıkandıkça çıkıyor doğal boya gibi düşünün saça kimyasal boya gibi etki yapmıyor boyayı akıtmak içinde herhangi bir kepek şampuanıyla saçınıı yıkayın biraz köpüklü tutun sonra durulayın sonrada saç kreminizi sürün yarım saat bekleyin kremli şekilde bol bol durulayın çok çabuk boya akıyor ayrıca zeytinyağ bal karışımıyla bakım yapın yarım saat bekleyin sonra normal saçınızı yıkayın yağ bakımları boyayı çok çabuk akıtıyor tabi siz başka yağ bakımı yapıyorsanız onu uygulayın kolay gelsin
aa ilk kez duydum bunu :) umarım gider şu yeşillik yaa çok rahatsız oluyorum çünkü güneşe cıkınca.. nasıl yani simdi tam olarak napıyorum? domateslerin kabuğunu soyu rondodan geçirsem, onun suyunu sürsem? heralde öyle olur yani.. peki streç filan sarcak mıyım?? ne çok soru sordummm :)
aa ilk kez duydum bunu :) umarım gider şu yeşillik yaa çok rahatsız oluyorum çünkü güneşe cıkınca.. nasıl yani simdi tam olarak napıyorum? domateslerin kabuğunu soyu rondodan geçirsem, onun suyunu sürsem? heralde öyle olur yani.. peki streç filan sarcak mıyım?? ne çok soru sordummm :)
kabuklarını felan soymayın öylece geçirin rondadan zaten su gibi oluyor hepsi içinede bir yemek kaşığı domates salçasıda ekleyin bunları yabancı sitelerde budum ama forumda başka arkadaşlarda yazmış birde durulama suyuna bir fincan elma sirkesi ekleyin oda iyi geliyor sonra gene normal saçınızı yıkayın kolay gelsin