Boya Silici yapmadan önceki saç rengim ;
FlaşsızEki Görüntüle 184241 FlaşlıEki Görüntüle 184242
Boya silici kullandıktan sonra ;
Ev OtamındaEki Görüntüle 184238 Gün IşığındaEki Görüntüle 184239 Eki Görüntüle 184240
Boya silici ardından saçımı boyadıktan sonra ;
Eki Görüntüle 184230 Eki Görüntüle 184235 Eki Görüntüle 184234 Eki Görüntüle 184237 Eki Görüntüle 184233 Eki Görüntüle 184231 Eki Görüntüle 184236
Ve dipler ;
Eki Görüntüle 184227 Eki Görüntüle 184228 Eki Görüntüle 184229
Saçlarım böyle görünüyor ,
Eki Görüntüle 184232
eski halinden çoook çok iyi duruyor çook beğendim çok hoşuma gitti küllümango canım yalnız böyle hafif limon sarısı yeşilimsi yerler var ve diplerdeki iğrenç turunculuktabii boyamadan önceki altın sarısı yeşilimsi kahverengimsi renkten kurtuldum bu çok iyi.. 2. boyamamda inşallah daha iyi bi ton elde ederim. Sence nasıl olmuş , istediğim tonu elde edebilir miyim ?
çok hoş olmuş son saç rengin..küllü açık kumral aralarda blyajlar wr gibi
teşekkür ederim , şimdide sandre ye taktım bakalım sonumuz hayır olsun
hayır olsn cnm bende bi ara takmıştım boyle çok açık küllü sarı yaptm şuan onun keyfini çıkarıyorum:) ama küllü renkler akıyor boyle duz sarı cıkıyo ortaya sora bı ayda fln tekrr boyuyorm ...bu sandre çok koyu gozukuyo renk tonları guzel ama koyulastrrsa...
Evet akıyor ben boyanın içine mavide koymuştum çok az , ilk günler yeşilimsi oldu ama sonra aktı güzel bi renk oldu. Sandreyi ben küllüye benzettim hani daha bi kum sarısı tarzında sanki , turuncusuz. O yüzden dikkatimi çekti. Turuncuya zıttım çünkü, hiç sevmem kendisiniBilemedim yani.. :44:
bende daha çok turuncu içermeyen renklerı severm ama arada bazı tonları begenıyorum.. ben boyle cok hafif yesılımsı yansımalar olan kullu renk tonlarını sevıyorum zaten kullu olması onu grmsı yeslmsı yansımalı yapıyo:) artık bu sandreyıde denemek lazm denemedn bılınmez deneyen warmı acaba :))
Bilirse küllümango bilirondan haber bekliyorum sağolsun çok yardımcı oldu bana bende aynı,kumralda grimsi saçlara bayılıyorum , sarıda da yine öyle yeşilimsi soğuk renklere.. Deneyen vardır inşallah bekliyorum yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?