- Konu Sahibi EU1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ki saç renginde boyle bırşey mı acaba? bu kullu sarı değil normal düz orealle açılmış bır sarı çünkü.boyle bır sarıdan ustteki koyduğum kullu sarıya dönmek için cila atman yeterli.amma uğraştım ya bende:)
ettekür ederim yardımların için yani evdeki kolestonla yapma diosun bide çok bekletmemek lazım bence dimi offf ya fotoğraftaki saç süper:çok üzgünüm:
ay boyaya bak bu boyadan yokki burda:S
tamam tatlım gidip değitireyim ben boyayı dediğin gibi önce bunu yapalım peki nasıl uyguluyacağım bu rengi...çok haklısın bide herkez ampül gibi parlamak istiyor oysa herşeyin doğalı güzel...aa sensin demek.benımde en yakın arkadaşım boyle kaşşız ama saçı turuncu ve yıllardırdda herkes doğal turuncu sanıyor çünkü kaşlarınıda beyaza yakın bır sarıyla açıyor:)
canım demek muğladasın.bu işlerden anlayan bır arkadaşın varsa canım ona soyle. bende sana neyı nerden almasını gerektiğini yazayım.tabı değerse buna çünkü gırı boya hem bıraz daha pahalıdır (ama 120 ml sende her boyamada en çok 20 ml sını kullanrısın yanı sana 1 yıl kadar gider o boya.)hemde kargo parası vs... sen yınede lorealın ddiğim boyasıyla bır boya eğer memnun kalmazsan artık bır arkadaşın alır yollar sana ben tarıf ederim.
ayrıca kararını verirsen ona göre saçını nasıl boyaman gerekitğinide yazayım loreal recitalle.
tamam tatlım gidip değitireyim ben boyayı dediğin gibi önce bunu yapalım peki nasıl uyguluyacağım bu rengi...çok haklısın bide herkez ampül gibi parlamak istiyor oysa herşeyin doğalı güzel...
canım saçın açık renk olduğu için cila işlemi uygula saçına. yanı mutlaka ama mutlaka loreal recital al. saçında 9.1 belkide çok fark yaratmaz. çok az bır çiğliğini alır. ama sen çiğliği tamamen kapansın ama azda olsa koyulaşşın sorun olmaz dersen 8.1 al. zaten cila şeklinde uygulayacağın için ilk başta koyu bıle gelse 2 yıkamadan sonra yıne açılır saçın çünkü saçının tabanı oldukça açık. buna sen karar ver sonra koyu olursa ki eminim daha sonra gidecek bu koyuluk ama ınsan hep ılk boyandığında yıkandığında ki sonuçtan ya nefret eder yada çok sever ya. oyuzden sana bırakıyorum onu.saçın dediğin gibiysede rahatsız edici bı yeşillik olmaz çünkü beklemiş bayağı dınlenmiş saç. olsada oda bıkaç yıkamadan sonra oturur renk.
şimdi saçın çok uzun değilse boyanında yarısını koy peroksitinde yarısını koy shaker a ve koyduğun peroksit kadarda ılık su koy boyayı karıştırdığın shakerin içine.(hanı boyayı çalkalıyoruz ya) ıyıce çalkala ve saçını ıslat havluyla da ıslaklığını al. zaten bunlar boyanın kullanma kılavuzunda yazar.tek fark çıkarttığın kadar su koycaksın o kadar. sonra boya ışte saçını ve tara sık sık.beklet 30 40 dk. kadar. sonra yıka.
ve saçını 3 gun kadar yıkama o saç boyası otursun saçına. buda en az 4 gunde oluşuyormuş.
geri kalan boyayıda atma. onlada 1 hafta sonra tekrar dediğim gibi boyarsın ve renk ıyıce oturur.kalan boyayıda saklaman için başka bır kapta karıştırman gerekli.
umarım çok anlaşılmaz yazmamışımdır
ay boyaya bak bu boyadan yokki burda:S
güle güle kullan. o resimde beğendiğin gibi rengi bulduysan, mükemmel bir tondu.lorealin kutusunda gördüğüm ton, fildişi rengidir. kuaförüm benim hep o renge boyar saçlarımı ve fildişi rengi der.