KÜLLÜMANGOOOO valla dertlerin anası oldun be güzelim bana da bi çare..:) saçım şuan küllü kumral ama bronz kahve tonlarını istiyorum ama böle açık olanından koyu tonları değil.. hem tenimlede hoş durur açık bugdayım.. direk bronz kahve alıp boyasam tutarmı palettenin var cok hoş bi renk mesela .. sen bu işe ne diyosun??
saçını ıstedıgınden bır ton açık renge boya. açık olursa duzeltirsin ama boyle koyu renklerde genelde ıstenilenden dahada koyu çıkıyor. koyuyu açmak zor. küllü kumralın ustune kolaylıkla tutar.
ay canım benim nekadar sevindim anlatmam sana gerçekten ş
mdi ben kolestonun açık külli sarısını aldım şu yeni kolaeton boyalarından olanı hani ama yok olmaz diosan gider hemen değiştiririm canım...saçlarım platin sarısı renginde hatta bi kaç gez günışıgı sarısı yaptım ama nebiliyim çok yapay duruyor ben sarı istiorum ama böle değil...simli simli parlasın istiorum ve doğal dursun istiyorum sen anlarsın benim ddediğimden ...bide bana tam numara ve marka verirsen gider değiştiririm boyayı...dediğim renk için bana mat ve yaşlı saçı dediler korktum önce ama bölede çok çiyak duruyor ben hem sarı ama çiğ durmasın istiyorum yardımların için çok teşşekür ederim saolsına.s.a.s.
Bu rengi nasıl yaptın ya?Ben saçımı açıcıyla açmıştım uçları çok güzel olmuştu aynı barbie bebek saçı gbi:)Ama dipleri turuncu gbi olunca bende tamamını çikolata kahveye boyadım ama şimdi aka aka kızıllıklar çıktı kızılıda hiç sevmem.
Bu renge bayılırım ama nasıl tutturabilirimki?
arkadaşım.küllü tam sarı değilde hafif girimsi sarı oluyor ama mat bır renk değil kesinlikle.aksine kuaforler saçın parlaması için saç kızıl tonlarında bıle olsa küllü ile cila atıyolar saça.çünkü saça ayrı bır ışıltı ve doğallık verıyor. hani almanlar gelir ulkemize hepsinin saçı kumraldır ama boyle bebek kumralı derler ipek gibi yumuşak durur o saç.işte ona o görunumu veren küllüdür.
ancak çoğu boyada küllüyu kızılı ortmek için kullanırlar. bu yuzdende boyanın içine fazlaca yeşil koyarlar.yeşil boya evet saçtakı kızıllığı alır ama kullu tonda yapmaz.kolestonda boyle bır boyadır.saçın yeşilimsi bır ton alır kullu bır ton almaz.o yuzden sanada lorealın kullulerini dene derim. ve şuandaki saç rengin nedir buda önemli.
fashıon tv nız varsa bı ara aç ordaki modellerin 10 tanesinden 9 unun saçı kullu tondadır ve ışıl ışıl parlar o ışıkların altında. kullu hakkında ne varsa sormak istediğin bana sor canım.benim kullu saç takıntım olduğundan çok ıyı bılrım bu konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?