A
ayşül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım fotoğraf makinem yok. ben antalya da yaşıyorum. istanbul da kuaförüm. röflem geldiği zaman gider yaptırırım.o eskiden filiz akının o eski filmler var ya. onun ustası, onunla filiz akının saçını boyarmış. o ,o zamanlar o tonu ustasından öğrenmiş. şimdi aynı o rengi bana yapıyor. belki eski filmlerini seyretmişsindir. filiz akının rengi de senin istediğin tona yakındır...benim kendi saçım koyu kahve üstüne geniş ,geniş röfle atarak bu tonu buluyor...
ben saçımı bu renk yapmak istiyorum... 9.1 ile bu tonu yakalayabilir miyim yoksa gri boya biraz karıştırmalı mıyım? gri boya nerden bulabiliriz?
canım oncelikle teşekkür ederim bana yazdığın için. kendi saç rengin çok önemli. kendi saç rengin gibi bir resım koyarsan yada kendi saç rengini koyarsan tam olarak belli olan ve şimdiye kadar saçına hangı ışlemleri yaptırdığını yazarsan o zaman yardımcı olmam daha kolaylaşır.kullu tonları zor elde edilen renklerdir çünkü.
l
foto koymayı başarabıldıysem sana bırkaç tane foto koyucam. bu koyduğum mesela küllü sarı en onde bıkaç röfle var gerçi.
okypete canım senin saçlarını görmüştüm ben.. o kadar güzel bi renk kiii esmer olmama rağmen ben bile boyatmak istedim düşün yani.. =))
KÜLLÜMANGOO sana sorum var cevaplarsan çook sevinirm... ben saçımı lorealın ultra açıcısıyla açık kahve falan gibi o tonlara boyuyorum , ama siyahı açtığım için boya da kahverengi olduğu için haliyle kızıllık oluştu azıcık.. ben böyle açık küllü kahve istiyorum- aslında üstüne de açık renk röfle de istiyorum ama onu geç şimdi- açık küllü kahveye boyasam dip boyamı biraz da öbür taraflarına sürsem kızıllık olmaz di mi? çünkü şunu keşfettim ben esmerim içinde azcık kızıllık olunca çok rezil oluyo, ama sarı ton olunca-parlamazsa tabii dore dore- çok güzel oluyo.. ne dersin???
saç rengim bu canım... ama açıcı zaten platin rengine çeviriyor neden küllü ton olmaz ki?
küllümangooooooooooo bacıııııııımmmm ya ben bu rengi tutturabilmek için ne yapmalıyıııııımmmmmm buda süpermiiiiiiiiş sırnaşık şey
ha bu arada mavi boya bildiğimiz masmavi falan mı öyle mi sorcam gidip başka tonu falan varmı? hangisini alayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?