hmm anladım cnm evet kuafrde boyatıcam inş aynı renk yaparlar şuan cok bakımsız duruyrm kendimi hiç beğenmiyrm biranönce boyatıp kestirsem iyi olacak sence saç kesimi nasıl yapayım kestircemde kısa
cnm ben senelerdir uzun kullanyrm saten sıkıldım yıkamak bakımı falan zor geliyr resimdeki sacımıda daha 2 ay önce kestirdim daha kısa istiyrmda sacım dalgalı diye karar veremiyrm bende victoria nın modelini beğeniyrm ama bana nasıl durur
cnm ben senelerdir uzun kullanyrm saten sıkıldım yıkamak bakımı falan zor geliyr resimdeki sacımıda daha 2 ay önce kestirdim daha kısa istiyrmda sacım dalgalı diye karar veremiyrm bende victoria nın modelini beğeniyrm ama bana nasıl durur
bence bi anda kestirme benimde öyle belime kadardı sonra senin akdar yaptım pat okadar kısa piskolojim bozuldu beğenmedim çünkü bi anda suratında özdeştiremiyorsun o modeli bence önce hülya kadar baktın kullanıyorsun victoria yparsn
bence bi anda kestirme benimde öyle belime kadardı sonra senin akdar yaptım pat okadar kısa piskolojim bozuldu beğenmedim çünkü bi anda suratında özdeştiremiyorsun o modeli bence önce hülya kadar baktın kullanıyorsun victoria yparsn
benim saç rengim seninkinden biraz daha açıktı ama epey benziyor önceki hali ben bunun üzerine küllü kumral boyadım sen açık küllü kumral boyatsan belki olur ama dediğim gibi küllü görünmez de normal görünür...
ben doğal dursun istiyorum küllü kumral gibi ne rengi öneririsiniz?Gidip kuaförde mi boyasam?Saçlarım koyu değil kendi rengi de kumral ama uçları akmış boyalardan sarı hem kapansın hem akmasın istiyorum.
çok teşekkr ederim canım. benim de boyatmaya hıc niyetim yok:) bi sure once kestridim saçlarımı şimdi uzamış haliyle bu fotodaki gibiler. çok daha saglıklılar.bu fotoda süpürge gibi biraz :) maşallah de kız :)