Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral

hmm anladım cnm evet kuafrde boyatıcam inş aynı renk yaparlar şuan cok bakımsız duruyrm kendimi hiç beğenmiyrm biranönce boyatıp kestirsem iyi olacak sence saç kesimi nasıl yapayım kestircemde kısa

bade işçil yada victoria beckham modeli kısa ama çok kısa bunlar yine sen bilirsin ben uzun saç severim senin gösterdikleride güzel :)

Son düzenleme:
bade işçil yada victoria beckham modeli kısa ama çok kısa bunlar yine sen bilirsin ben uzun saç severim senin gösterdikleride güzel :)

cnm ben senelerdir uzun kullanyrm saten sıkıldım yıkamak bakımı falan zor geliyr resimdeki sacımıda daha 2 ay önce kestirdim daha kısa istiyrmda sacım dalgalı diye karar veremiyrm bende victoria nın modelini beğeniyrm ama bana nasıl durur

bence bi anda kestirme benimde öyle belime kadardı sonra senin akdar yaptım pat okadar kısa piskolojim bozuldu beğenmedim çünkü bi anda suratında özdeştiremiyorsun o modeli bence önce hülya kadar baktın kullanıyorsun victoria yparsn

şuan zaten hülyadan 4 parmak falan uzundur sacım yani gene uzun değil

bizde görsek diyorum :) senin adına aşırı:)sevindim çünkü saçımız en değerlimiz, o iyiyse bizde otomatikman iyiyiz

ben doğal dursun istiyorum küllü kumral gibi ne rengi öneririsiniz?Gidip kuaförde mi boyasam?Saçlarım koyu değil kendi rengi de kumral ama uçları akmış boyalardan sarı hem kapansın hem akmasın istiyorum.

çok güzelmiş:)) sakın bozma benim de bunun biraz koyusu gibiydi bozdum :/ hep kendi saçıma yakın renklere boyuyorum yine de dogal halı gibi olmuyor

çok teşekkr ederim canım. benim de boyatmaya hıc niyetim yok:) bi sure once kestridim saçlarımı şimdi uzamış haliyle bu fotodaki gibiler. çok daha saglıklılar.bu fotoda süpürge gibi biraz :) maşallah de kız :)

Son düzenleme:

ya resimde aşırı tuaf cıkmış ben ve saclarım 55 kiloyum 90 kilo gibi duruyrm sacımın rengide daha acık cok koyu duruyr resimde bundan daha açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…