- Konu Sahibi hazal_diren
canım şöyle bir foto buldum...umarım yardımcı olur.
Eki Görüntüle 221558
Koyu görünüyor ten rengimizde yakınmış.. sen begenmişmiydin rengi ? birde buna altın sarısı karıştırsam nasıl olur acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şöyle bir foto buldum...umarım yardımcı olur.
Eki Görüntüle 221558
canım rengi beğenmiştim ama kaşlarıma hiç dokunmadığım için çok doğal durmadı. ama sadece saç rengini düşünürsek evet güzel...aslında öyle çok koyu değil. 7-8 tonlarında bir renk...zemine göre daha açık durur tabi. altın sarısı karıştırırsan ton daha da açılır muhtemelen, 9 numaraya yaklaşır...ama tel tel daha fazla parlar saçların. çünkü altın karamel dore-bakır yansımalı bir renk. altın sarı da dore yansıma olduğu için, o dore parlama benim burdaki fotoma göre daha fazla olacaktır bence...ama dore parlaması senin için sorun değilse boyat bence. aslında dore renkler kötü durmuyor bende çünkü sarımsı bir ten rengim var. ama kaşlarımı boyamadığım için işte doğal olmuyor pek...
canım ben açık karamel altın sarısı demiştim sen altın karamel yazmşsın bi yanlış anlaşılmamı var ? eklediğin foto şimdi açık karamel mi altın karamel mi ?:26:
ay canım yanlış yazmışım açık karamel olacak o...ikisini düşünürken birleştirmişim
şöyle diyeyim: loreal recital preference 8.34e boyamıştım önce. çok parlak ve turuncu bir renk olmuştu. bakırlığı çok yoğundu. belki bakırlık gider diye garnier 9.0 sarıya boyadım ama bişey değişmedi. sadece ton açıldı...en son da turunculuk gitsin diye loreal excellence 8.1e boyamıştım. fotodaki hali 8.1e boyandıktan sonraki hali. bak eğer bu tonları seviyorsan, recital preference 8.34ü boyadığım zamanki bir fotoyu yükleyeyim. palette naturals 7.5 açık karamelden daha da yoğun bir bakırlık içerir 8.34...
Eki Görüntüle 221554 Eki Görüntüle 221552 :
anladım canım.cevap için teşekkür ederim
benimde zeminim biraz koyu 2 kutu açık karamel 1kutuda altın sarısı alayım karıştırayım bari
bu şimdi 7.5 olanmı bayıldımmm süperrrrrrrrrrrmerhaba. saçımın rengi şu an böyle:
Eki Görüntüle 221034
elimde şu an koleston naturals açık küllü kumral (8.1) ve palette natural colors açık karamel (7.5) var. saç diplerim geldiği için boyayacağım. açık karamelde turunculuk olduğu için (zaten şu anki saçımda da var) 8.1le karıştırayım dedim...sizce ne kadar başarılı olur turunculuğun azalmasında? (tamamen kapatacağını sanmıyordum da, azalsa yeter)
Eki Görüntüle 221038 Eki Görüntüle 221036