• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açık karamelle açık küllü kumralı karıştıracağım

canım rengi beğenmiştim ama kaşlarıma hiç dokunmadığım için çok doğal durmadı. ama sadece saç rengini düşünürsek evet güzel...aslında öyle çok koyu değil. 7-8 tonlarında bir renk...zemine göre daha açık durur tabi. altın sarısı karıştırırsan ton daha da açılır muhtemelen, 9 numaraya yaklaşır...ama tel tel daha fazla parlar saçların. çünkü altın karamel dore-bakır yansımalı bir renk. altın sarı da dore yansıma olduğu için, o dore parlama benim burdaki fotoma göre daha fazla olacaktır bence...ama dore parlaması senin için sorun değilse boyat bence. aslında dore renkler kötü durmuyor bende çünkü sarımsı bir ten rengim var. ama kaşlarımı boyamadığım için işte doğal olmuyor pek...

canım rengi beğenmiştim ama kaşlarıma hiç dokunmadığım için çok doğal durmadı. ama sadece saç rengini düşünürsek evet güzel...aslında öyle çok koyu değil. 7-8 tonlarında bir renk...zemine göre daha açık durur tabi. altın sarısı karıştırırsan ton daha da açılır muhtemelen, 9 numaraya yaklaşır...ama tel tel daha fazla parlar saçların. çünkü altın karamel dore-bakır yansımalı bir renk. altın sarı da dore yansıma olduğu için, o dore parlama benim burdaki fotoma göre daha fazla olacaktır bence...ama dore parlaması senin için sorun değilse boyat bence. aslında dore renkler kötü durmuyor bende çünkü sarımsı bir ten rengim var. ama kaşlarımı boyamadığım için işte doğal olmuyor pek...

canım ben açık karamel altın sarısı demiştim sen altın karamel yazmşsın bi yanlış anlaşılmamı var ? eklediğin foto şimdi açık karamel mi altın karamel mi ?:26:

canım ben açık karamel altın sarısı demiştim sen altın karamel yazmşsın bi yanlış anlaşılmamı var ? eklediğin foto şimdi açık karamel mi altın karamel mi ?:26:

ay canım yanlış yazmışım açık karamel olacak o...ikisini düşünürken birleştirmişim:17:

kollestonun küllü renkleri hiç küllü olmuyor daha da turunculaştırıyor.ben loreal 7.1 boyuyordum turunculukları kapatmıştı ama istediğim kadar küllü değildi.bir de koleston naturals 7.1 deneyeyim dedim.elim kırılsaydı da almasaydım.:25:hem saçımı turunculaştırdı hem de çok kötü yıprattı

hepsinden kullandım nerdeyse cnm ama koleston kadar yıpratan görmedim saçı yıpratmayan yumuşacık yapan tek boya belkide garnıer ben çok memnundum ondan ama paletteye geçtim palettede biraz sertleştiriyor ama renk oalanakları çok fazla şimdi birde syossu denemeyi düşünüyorum profosyonelmiş kullanan ark memnun kalmış :7:

evet canım ben de bir daha kolestona elimi sürmem.loreal excellence de hiç yıpratmıyor ama diğer markalara göre biraz pahalı.syoss u bende düşündüm ama küllü kumralını bulamadım katalogta da yok sanırım.5.1 küllü kahvesi var ama o da çok koyu olur sanırım.

şöyle diyeyim: loreal recital preference 8.34e boyamıştım önce. çok parlak ve turuncu bir renk olmuştu. bakırlığı çok yoğundu. belki bakırlık gider diye garnier 9.0 sarıya boyadım ama bişey değişmedi. sadece ton açıldı...en son da turunculuk gitsin diye loreal excellence 8.1e boyamıştım. fotodaki hali 8.1e boyandıktan sonraki hali. bak eğer bu tonları seviyorsan, recital preference 8.34ü boyadığım zamanki bir fotoyu yükleyeyim. palette naturals 7.5 açık karamelden daha da yoğun bir bakırlık içerir 8.34...
Eki Görüntüle 221554 Eki Görüntüle 221552 :

anladım canım.cevap için teşekkür ederim :3:

merhaba. saçımın rengi şu an böyle:
Eki Görüntüle 221034

elimde şu an koleston naturals açık küllü kumral (8.1) ve palette natural colors açık karamel (7.5) var. saç diplerim geldiği için boyayacağım. açık karamelde turunculuk olduğu için (zaten şu anki saçımda da var) 8.1le karıştırayım dedim...sizce ne kadar başarılı olur turunculuğun azalmasında? (tamamen kapatacağını sanmıyordum da, azalsa yeter)
Eki Görüntüle 221038 Eki Görüntüle 221036
bu şimdi 7.5 olanmı bayıldımmm süperrrrrrrrrrr:46::16:

Back