bu renk olmuyor saçta ama yinede ben beğeniyorum güzel bi renk
kızlar birde resimlerin alt taraflarında başka renklerde kullanılmış ışıltı için ben düşünmüyrm tek renkten yanayımdır herzaman sacımıda getrcem isterseniz onunda resmini atarım omuz hizasında düşünyrm arkası kısa önü uzun beğeniyrm ama benm sacım dalgalı herzaman fön çektiremem dalgalıyada nasıl olur bilemiyrm:18:
olmuyor derken yapamıyorlarmı kendi kuaförümle daha görüşmedim ama çok istiyorum
canım o renk biraz daha doğal bi renk tamam onlarda kuaförden çıktı ama o istediğin gibi hiç bi zaman olmuyor onların rengi tam küllü yazın denize gidersin falan güneş açar onun küllülüğü var kuaförlerde tam küllü olmuyor olsada zamanla akıp yeşilleşiyorçünkü küllü denen renk doğal bi renk olduğu için genelde tutmaz her saça saçlarım dalgalı demişsin ben dalgalı saçta saç rengini daha çok severim daha gösterişli olur
Eki Görüntüle 325101
cnm sacım topluydu acıp cektim özellikle saç rengim bu boyunuda kısaltıcam ben hep uzun saç kullanırdım ama kısalttım şmdi dahada kısaltıcam ama önü uzun arkası kısa gitmez dimi dalgalıya
hayatım ben dalgalı saçta saç rengini daha çok severim yazmıssın hengi saç rengini seversin
hem arkadaşında dediği gibi açık küllü kumral o renk kumral saçının kendi rengi kızıllık vardır kumralda :26: her boyada vardır kızıllık küllü ve siyah hariç...
büşracım ne demek istediğini anlamadım. ben kızıllık istemiyrm sacımıda cok acık istemiyrm soluk duruyrm
canım saçını koymuşsun oraya kumral yaparsan çok büyük bi renk farkı olmaz ama açık küllü kumral istediğin tonda olur bide şu var kuaförde yaptırcaksan ona resmi göstermen yetrli :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?