• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü kumral

tugba1986

tuğba
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
283
0
46
İstanbul
Eki Görüntüle 325052 $2.jpg $3.jpg

arkadaşlar küllü kumral sizce nasıl bir renk. eklediğim fotolarda sadece bir tanesininki küllü kumral ama diğer renklerde hoşuma gitti cok benziyor zaten siz ne düşünürsünüz ben kumralım ten rengim buğdaydan biraz daha açık bembeyaz değilim yani değişiklik istiyrm saçım şuan açık karamel sıkıldım bu renktende. binde bu rengi yapmak için sacımı açarlarmı saçım bence bayağı açık ama bilemedim sizlerle paylaşmak istedim

kızlar birde resimlerin alt taraflarında başka renklerde kullanılmış ışıltı için ben düşünmüyrm tek renkten yanayımdır herzaman sacımıda getrcem isterseniz onunda resmini atarım omuz hizasında düşünyrm arkası kısa önü uzun beğeniyrm ama benm sacım dalgalı herzaman fön çektiremem dalgalıyada nasıl olur bilemiyrm:18:

benim saçlarım 3. fotodaki gibi tabii öndeki ışıltılardan yok düz renk kendim evde boyadım ilk başta ana saç rengim kumralla koyu kumral arası onun üzerine lorealin ekstra açıcı dore sarı boyasını kullanmıştım bal köpüğü gibi bir renk olmuştu saçım aradan bir ay geçti küllü kumrala boyadım ve çok güzel bir renk oldu ama altta hafif turuncumsu yansımalar olduğu için küllü bir renk olmadı işte 3. fotodaki gibi oldu senin saçının rengine benzer bir renk koyarsan onun üzerine konuşabilirim sanırım ...

cnm ben kuafrde boyatıcam ama acıcısız boyarsa :51: cünkü saçım yansın istemiyrm şimdi arkadaşa saçımı arkadan çektirip göstercem dipten kendi sacımın rengi cıktı sen hani boyayla boyattın

$12012012267.jpg

cnm sacım topluydu acıp cektim özellikle saç rengim bu boyunuda kısaltıcam ben hep uzun saç kullanırdım ama kısalttım şmdi dahada kısaltıcam ama önü uzun arkası kısa gitmez dimi dalgalıya

kızlar birde resimlerin alt taraflarında başka renklerde kullanılmış ışıltı için ben düşünmüyrm tek renkten yanayımdır herzaman sacımıda getrcem isterseniz onunda resmini atarım omuz hizasında düşünyrm arkası kısa önü uzun beğeniyrm ama benm sacım dalgalı herzaman fön çektiremem dalgalıyada nasıl olur bilemiyrm:18:

olmuyor derken yapamıyorlarmı kendi kuaförümle daha görüşmedim ama çok istiyorum

canım o renk biraz daha doğal bi renk tamam onlarda kuaförden çıktı ama o istediğin gibi hiç bi zaman olmuyor onların rengi tam küllü yazın denize gidersin falan güneş açar onun küllülüğü var kuaförlerde tam küllü olmuyor olsada zamanla akıp yeşilleşiyor :31: çünkü küllü denen renk doğal bi renk olduğu için genelde tutmaz her saça saçlarım dalgalı demişsin ben dalgalı saçta saç rengini daha çok severim daha gösterişli olur :34:

ben iki kere boyadım saçımı önceden hep kendi saç rengimi kullanıyordum ilk başta loreal ultra açıcı çok açık sarı doreye boyadım daha sonra da loreal küllü kumrala...

canım o renk biraz daha doğal bi renk tamam onlarda kuaförden çıktı ama o istediğin gibi hiç bi zaman olmuyor onların rengi tam küllü yazın denize gidersin falan güneş açar onun küllülüğü var kuaförlerde tam küllü olmuyor olsada zamanla akıp yeşilleşiyor :31: çünkü küllü denen renk doğal bi renk olduğu için genelde tutmaz her saça saçlarım dalgalı demişsin ben dalgalı saçta saç rengini daha çok severim daha gösterişli olur :34:

hayatım ben dalgalı saçta saç rengini daha çok severim yazmıssın hengi saç rengini seversin

Eki Görüntüle 325101

cnm sacım topluydu acıp cektim özellikle saç rengim bu boyunuda kısaltıcam ben hep uzun saç kullanırdım ama kısalttım şmdi dahada kısaltıcam ama önü uzun arkası kısa gitmez dimi dalgalıya

benim saç rengim seninkinden biraz daha açıktı ama epey benziyor önceki hali ben bunun üzerine küllü kumral boyadım sen açık küllü kumral boyatsan belki olur ama dediğim gibi küllü görünmez de normal görünür...

hem arkadaşında dediği gibi açık küllü kumral o renk kumral saçının kendi rengi kızıllık vardır kumralda :26: her boyada vardır kızıllık küllü ve siyah hariç...

hem arkadaşında dediği gibi açık küllü kumral o renk kumral saçının kendi rengi kızıllık vardır kumralda :26: her boyada vardır kızıllık küllü ve siyah hariç...

büşracım ne demek istediğini anlamadım. ben kızıllık istemiyrm sacımıda cok acık istemiyrm soluk duruyrm

büşracım ne demek istediğini anlamadım. ben kızıllık istemiyrm sacımıda cok acık istemiyrm soluk duruyrm

canım saçını koymuşsun oraya kumral yaparsan çok büyük bi renk farkı olmaz ama açık küllü kumral istediğin tonda olur bide şu var kuaförde yaptırcaksan ona resmi göstermen yetrli :26:

canım saçını koymuşsun oraya kumral yaparsan çok büyük bi renk farkı olmaz ama açık küllü kumral istediğin tonda olur bide şu var kuaförde yaptırcaksan ona resmi göstermen yetrli :26:

hmm anladım cnm evet kuafrde boyatıcam inş aynı renk yaparlar şuan cok bakımsız duruyrm kendimi hiç beğenmiyrm biranönce boyatıp kestirsem iyi olacak sence saç kesimi nasıl yapayım kestircemde kısa

$hlyaavardf.png $16012009125221prs.jpg

sacımın boyunu hülya avşar gibi modelinide paris hilton gibi arkada cok az kat düşünüyrm. yani bu iki resmin birleşimi. yada diyorum arkalar kısa önler uzunmu olsun nedersiniz

Back