Küllü kumral ne renk? Kızıllık ya da sarılık var mı?

EloraViolet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
4.011
16.905
123

Evde saçlarımı bu linkteki gibi boyacağım, belki balyaj yaparım. Ama bu renk küllü olarak mı geçiyor?

Evde saçlarımı bu linkteki gibi boyacağım, belki balyaj yaparım. Ama bu renk küllü olarak mı geçiyor?
Bu renk küllü degil küllü renkler daha soguk tonlardir mavi gri alt tonlu olur genelde. Bu gosterdiginiz renkte bakirlik var sanki

Bu renk küllü degil küllü renkler daha soguk tonlardir mavi gri alt tonlu olur genelde. Bu gosterdiginiz renkte bakirlik var sanki
Bu fotoğraftai saç modelini koyu kahverengi saç üzerine, bir ton açık kahverengi boya ile balyaj gibi uygulayarak elde edebilir miyim sizce?

Bu rengi bende çok seviyorum. Yıllar önce kuaför arkadaşıma göstermiştim. Bu rengi gösteren fön/maşa demişti. Yani sürekli saçına bu uygulamaları yapman gerekiyor dedi.

Bu fotoğraftai saç modelini koyu kahverengi saç üzerine, bir ton açık kahverengi boya ile balyaj gibi uygulayarak elde edebilir miyim sizce?
Edemezsiniz koyu saçı acmadan olmaz ki. Acmaniz lazim ve cila atmaniz lazim.

Edemezsiniz koyu saçı acmadan olmaz ki. Acmaniz lazim ve cila atmaniz lazim.
Bu loreal markasının inoa diye bir boya serisi var. Onunla renkler saç açılmadan bile çok güzel tutuyor. Yazın 2 kere boyadım saçlarımı kızıla ve açık kahverengiye açmadığım halde renkler iyi tuttu. Yine bu markayla denemeyi düşünüyorum.

Ama bu balyaj tutturmaniz biraz sorun. Lorealin balyaj seti vardi gordunuzmu hic

Eklentiler

Bu nasil yakinmi

Eklentiler

• images (26).jpeg
    23,4 KB · Görüntüleme: 51
Bu nasil yakinmi
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben bu kutu boyalardan kullanmıştım, böyle kutudaki karamelli renk nasıl olduysa saçlarımı korkunç, parlak siyah haline getirmişti artık boyaları kuaför malzemeleri satan yerden alıyorum.

Renkleri alınca şu aşağıdaki gibi boya fırçasıyla boyamayı planlıyorum.

Ayy inanmiyorumm ben bu balyajida kullandim cok tatli olmusdu bide bunun ombre seti var onuda kullandim cok guzeldi esmer oldugum icin canimda daha once kizillik oldugu icin bakira donuk bi renk oluyodu. Esim anlatti gecenlerde bi arkadasi varmis bole gratis gibi tshop gibi yerlerdeki boyalarin icini degistiriyomus arkadasi bide bunu gulerek anlatiyomus siz yazinca aklima o geldi simdi imkansiz koyulmasi bunun icinde açıcı toz var cunku .. bisey sorcam sizin saçınızın su anki koyu hali boyami kendi sac renginizmi ?

Keske yakin olsak ben boyardim saçınızı seve seve

Kesin bana da o değiştirilmiş boyalardan geldi.

Benim kendi saç rengim siyah, ben böyle eylülde açık kahverengiye boyadım. Şimdi dibi geldi. Bu seferde saçı kendi rengine yakın koyu bir kahveye boyayıp, işte balyaj gibi aralara açık kahve atmayı düşünüyorum.

Canim boyali sacta hele hic tutmaz ama dene bi istersen bak o boya aldigin yere sor anlatirlar sana nasi yapcani

Canim boyali sacta hele hic tutmaz ama dene bi istersen bak o boya aldigin yere sor anlatirlar sana nasi yapcani
Merhaba, siz boyalarlarla ilgili gibisiniz size bir şey danışcaktım şuan saç rengim bakır-kahverengi. Ben bunu kendi saç rengime çevireceğim, yani koyulaştırmam gerekiyor. Saçı koyu renge boyamak için oksidan katmam gerekir mi biliyor musunuz?

Merhaba Bakirkahveden hangi renge donuceksiniz . Yani sadece su ve sac kremiyle cila yapilirda ondan sordum oksidansiz istiyosaniz. Bende bugun kizildan kahveye donucem onlerede sarı balyaj aticam bakalim kizil akarsa insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…