Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral mı desem...?????

küllü kumral sakın denemeyin. resimleriyle alakası bile yok:) turunculaşır!!!!!!

cnm benim saçlarım röfleliydi sonra gittirdim heryerini tekrar orielle açtırdım çok sarı oldu diplerinden 5-6 cm kahweköpüğü boyadım...şimdi diplerim geldi diye bir arkadaşın önerisiyle küllü sarı alacaktım ama ben gitmiş küllü kumral almışım allahtan bir bölümüne uygulamıştım sarının üstüne boyayınca renk güzel oldu bu resmede benzedi yani..turunculuk filan olmadı saçımda zemin rengimden olabilir onu bilemeyeceğim..

bu arada turunculuğu kızıllığı kapatmak içinde küllü renkler kullanılıyor yani nasıl turuncu yapıyor anlamadım ki oda değişik birşey :26:

küllü renkler turunculugu ilk seferde tamamen almasada bikaç boyamadn sora alıyor.. turunculastırcgnı snmam

küllü sarı 9.1 loreal kullanın. ismine aldanmayın. çok bekletince koyu oluyor, bilginiz olsun

bu arada bu tonu yakalamak cok zordur. kuaförler bile kolay kolay tutturamıyor. gölgeli saç diplerine en uygunu bence bu dediğim renk.

kızlar çok teşekkürler hepinize önerileriniz içinnnnn :) bakalım bi müddet dinlendiricem bir ay kadar maksimum ama sonra boyuycam nasıl olucakkk bilmiyorumm :)) bakaaakk göreekk bakaakk görekkk:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…