Saç Rengi ve Saç Boyama küllü kumral kızıl yaptı

innaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
244
13
66
Edirne
Kızlar 5 gün önce saçımı küllü kumral 7.1 koleston'a boyadım kendi saç rengim koyu kumral gibi kahverengi bi renk ama böyle turuncumsu oldu yamafoldumben tekrar aynı renge boyasam olurmu? yada ne yapsam küllü kumral gri gibi bi renk tutturabilirim?

turuncumsu olması çok ilginç gerçekten.ben annemin saçını hep bu renkle boyarım hep de güzel tutar.son kullanma tarihi de geçmiş olabilir.lorealin küllülerinden de memnun arkadaşlar.istersen bir de lorealinkini dene.

bnde o renge boyadım benmde turuncu oluo
saçtan farkedio
6.1 bende çok koyu bi renk olurken kuzenimde arıya yakın bi renk oluo
anlamıorum ne var benm saçımda !!!

ya kestane gibi bi renk oldu ne yapmalıyım yardım edin kızlar ya

cnm ne anlatmak istediğini anLamadık ne yazıkki bnce istediğin rengi koy bide şuanki kendi saç rengini...anca sana öyLe bir yardım gelir boshayallersmile

resim koyamıyorum kızlar googlea küllü kumral yazınca bi manken çıkıyor onun renginden istiyordum ama kestane yazdığınızda çıkan renk oldu saçım ne renge boyarsam tuttururum o rengi?

ya aynı sorun bi bende sanıyodum ben de
ben de neredeyse loreal hariç bi çok markanın küllü kumral
koyu küllü kumralını denedim
ama bende de turuncu yansımlar oluyo
en son oksidasyoj kreminin saçımı çok açtığını düşünüp
en düşük volüm yani %3 aldım
böyle de olmazsa prof. olarak yoğun küllüler var
igorada falan vardı ondan katıcam boyaya

sanırım küllü renk bende küllü olmuyo

evet bende kuaförde boyatmama rağmen turuncu yansımalar 2-3 yıkama sonrası daha da belirgin oldu
bu arada bugün Hadise'nin saçını gördüm tv. de harikaydı..

internette araştırdım biraz
7,1 küllü kumrala 6.0 koyu kumral ekleyerek ayrıca
volümü %3 kullarak dorelikten kurtulabilirsiniz diyo
7.1 açık bi renk ben 6.1 koyu küllü kumral
4/1 kadar 6.0 koyu kumral ve %3 volüm kullanarak
denicem bugün bakalım ne olacak

bi boyayı zor aldım o kadarını alamam heralde tekrar boyasak yansımalar gitmezmi acaba ya güneşte çok kötü duruyor

bi boyayı zor aldım o kadarını alamam heralde tekrar boyasak yansımalar gitmezmi acaba ya güneşte çok kötü duruyor

ben bu dediğim şekilde boyadım dün
7.1 küllü kumrala çok az 6.0 koyu kumral sıktım
oksidasyon kremini de %3 yani 10 volüm kullandım
turunculuk falan kalmadı
o kadar boya dediğin bi tane koyu kumral
ben neva color aldım 3 lira bişey

8.1 küllü açık kumral ile 7.1i karıştırsam böyle grimsi bi kumral olurmu acaba? yada 6.0 ile değilde 6.1 ile yapsak nasıl olur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…