Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKüllü kumral istiyorum (resimli)
şuanki sac rengin cok hoş yine aynı rengi deneyebilirsin, küllü kumrala boyamaktansa hiç boyama kendi ana sac rengini kullan daha iyi böylece boşuna saclarını ziyan etmemiş olursun
şuanki sac rengin cok hoş yine aynı rengi deneyebilirsin, küllü kumrala boyamaktansa hiç boyama kendi ana sac rengini kullan daha iyi böylece boşuna saclarını ziyan etmemiş olursun
Ama beni çok solgun gösteriyor bu renk tekrar aynı renk yaparsam kötü olur kendi ana saç rengimi kullanayım da o zamanda saçın yarısı başka renk diğer yarısı başka renk olucak ve hoş bir görüntü olmıycak
Ama beni çok solgun gösteriyor bu renk tekrar aynı renk yaparsam kötü olur kendi ana saç rengimi kullanayım da o zamanda saçın yarısı başka renk diğer yarısı başka renk olucak ve hoş bir görüntü olmıycak
ayrıca saç uçlarımda kızıl var dönebilir mi küllüye..kuaforüm pek umutsuz konuştu bikaç ay daha bekle dedi...güze düğün var çok acil rengimi bulmam lazım :)
Canım önerin için tşekkür ediyorum ama perşembe günü boyadım saçlarımı palette 5.0 açık kahve'ye.Açık kahve ama koyu kahve gibi oldu 2 haftaya kadar da rengi tam oturur yalnız diplerim daha açık oldu nedense:)) belki bir sonraki küllü kumral olur ama kararımı verdim koyu renk yapıcam bndan sonra zaten bir müddet sonra hiç boyamıycam saçımı kendi rengime dönücem:)
ayrıca saç uçlarımda kızıl var dönebilir mi küllüye..kuaforüm pek umutsuz konuştu bikaç ay daha bekle dedi...güze düğün var çok acil rengimi bulmam lazım :)
Canm perma çok yakıyor saçı.benim ablamda geçen yaz yaptırdı permayı saçları ince telli olduğuna pek tutmadı birde 2 kere bir hafta arayla yaptırınca iyice yandı dipleri falan tülü tülü olmuştu.6 ay süresi dolduğuna şmdi düzeliyor saçları ama hala yanıkları duruyor.en iyisi hiç yaptırmamak permayı boşu boşuna yanıyor saçlar hemde 6 ay ya birde süresi de kısa.O zaman sen bildiğin kuaförden şaşma canım kuaförün ne derse onu yap:)))