- Konu Sahibi Estrella39
-
bence şu an kullandığın saç rengi daha güzel. diğeri çok sıradan..
kendı sac rengın bencede cok guzel, ama ıstedıgın renkte guzel, kullu kumrala boyasan olur gıbı
bence kendi saç renginiz çok hoş hiç değiştirmeyin
istediğin renk siyah . Açık tenli görünüyorsun kullanabilirim sıkılmam diyorsan siyah yap :)
benim saçımda sizinkine benziyor bende kumral istiyorum saçımı koleston 8.1 boyadım biraz o kızıllığı turunculuğu aldı sizin istediğiniz benden daha koyu bir kumral kolestonun 7.1 sizin istdeğinize uyuyor gördüğüm kadarıyla isterseniz bir bakın koleston koyu oluyor diyorlar diğer boyalara göre ama inanın boya saçtan çok çabuk akıyor hembirden siyah yapmaktan iyi olur hemde ilerde saçınızı kahve yapmak isterseniz iyice boya çıktıktan sonra dönüştürmesi kolay olur diye düşünüyorum bazı arkadaşlarda yeşillenme oluyor küllüde diyorlar ama okuduğum kadarıyla birkaç boyamadan sonra normal kumral boyaya dönerek bundanda kurtulunduğu söyleniyor ben daha bir kere boyadım ve şimdilik yeşillik felan yok bakalım genede arştırmaya devam ediyorum kolay gelsin:80:
bence çok iyi düşünmüşsünüz bukadar olumlu olduktan sonra bence herşey istediğiniz gibi olur ayrıca bazı arkadaşların şu yorumlarına bakmanız da faydalı olabilir sevgiler iyi akşamlarAçık renk saça bakması çok zor ya çabucak akıyor boya ve acaip bir renk ortaya çıkıyor.En iyisi koyu renk hem aksa bile o kadar açık bir renk olmuyor.Bende palette koyu oluyor diye biliyorum ama özellikle koyu kahvesi palettenin ilk 2 hafta resmen siyah gibi oluyor saç.Bugün düşündümde küllü kumral yaparsam o kadar fazla koyulaştırmaz benim saçımı hele ki turunculuklarımı hiç götürmez.O yüzden kahve tonlarına boyamaya karar verdim de kahvenin hangi tonunu boyasam bilemedim.Kahveye boyarım zaten boya akıcak benim saçımdan turunculuklar belli olmaya başlıycak o zaman tekrar boyarım aynı renge sonrada istersem küllü kumral yaparım.Şimdilik boyle dşünüyorum da bakalımm çok çabuk karar değiştiren bir insan olduğuma belli olmaz yine de bana:)) Sağoll bu arada canım beniim hiç üşenmeyip up uzun yazmışsın eline sağlıkk
bence çok iyi düşünmüşsünüz bukadar olumlu olduktan sonra bence herşey istediğiniz gibi olur ayrıca bazı arkadaşların şu yorumlarına bakmanız da faydalı olabilir sevgiler iyi akşamlar
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-bulundurmayan-kahve-tonlari-istiyorummm.html
Canım senin saç rengin loreal küllü sarımı ?Ben daha açık renk sanıyodum.
Loreal küllü sarıyı
Çok hoş saç rengin bayıldım...
bende saçımı küllü kumrala boyadım ama açmak istiyorum şuan üstüne palette küllü açık sarı sürsem nasıl olur sizce bi fikir verir misiniz ? please !
istediğin rengin kumralla alakası yok bildiğin kestane koyu kestaneyle bu rengi elde edebilirisn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?