Çooo....k sagol tatlımm dediğiniz gibi karamel dusunuyorum kahve ıstemıorum istedıgım karamel ama bakır karamel olmalı o rengı çok begendım cunku şimdi boyatmıycam yaza boyatıcam ama boyatıncada aatarım resımlerı bakalım nasıl bı sonuc alıcam... Tekrar teşkü herkesee....
Çooo....k sagol tatlımm dediğiniz gibi karamel dusunuyorum kahve ıstemıorum istedıgım karamel ama bakır karamel olmalı o rengı çok begendım cunku şimdi boyatmıycam yaza boyatıcam ama boyatıncada aatarım resımlerı bakalım nasıl bı sonuc alıcam... Tekrar teşkü herkesee....
durr yapmaaaa elini boyaya bulamaa
saçlarının rengi çok güzel ve bence sana en cok yakışan doğal rengi olucaktır.saçını boyattığında tekrar eski saçını hic bi zaman göremiceksin.ben yaptım bi kere bu hatayı uzatana kadar canım cıktı rengi eskisi gibi ama yıprandı işte eski canlılığı yok.ara ara geliyolar bana da ya sıkıldım boyatsam mı diye sonra vazgeciyorum.sonra yine pişman olucam cünkü blyorum.
doğal rengin çok güzel bence bu da benim nacizane fikrim
küllü sarı ve küllü koyu sarıyı deneyen biri olarak bakırlık turunculuk olmasın diye küllü yaptım ama tam tersi bolca turuncu oldu.. gecen hafta karamele boyadım inanın küllü ile boyadıgım renkten daha az turuncu oldu.. bence küllü deilde düz sarı renklerine boya hiçişe yaramıyor küllüler..
şekerlerım cok tesekuuler ılgı ıcın.. sarıdan vazgectım gıbı oldu sankı bılmıyorum bakalım.. ama farklılık sarttt bılmıyore ne yapacagım Keklık sagol sekerım o senın bakan gozlerının guzellıgı