Saç Rengi ve Saç Boyama Küllü koyu sarı ya da koyu küllü sarı

Tektonik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
35
0
86
İzmir

Ben yenı katıldım aranıza öncelıklee herkese kocamaaan merahabalar...
Ben hiç saçımı boyatmamış biri olarak yazın saçımı boyatmayı düşünüyorum.İnsan bir zaman sonra farklılık ıstıyor kendınde..^Küllü koyu sarı ya da koyu küllü sarı^ :97: cevremdekılerın çogu yakısacagını soyluyorlar sızlerın de fıkırlerını almak ısterım.Resmımden bakıp söylersenız coooo...k memnun kalacagım Ben bu rengıı çok çok fazla begendımmmm...

Aramıza hoşgeldin, tatlım.
Cevap vermeden önce birşey sormak istiyorum.
Ten rengin beyaz mı? (resimden öyle gördüm ben ama belki yanıldım)

ilk etapta başarılı olur mu gerçekten bu tür bir boya ile boyatmak? seçtiğiniz renk güzelmiş,ama teniniz çok açıksa makyajsız soluk durursunuz gibi geldi.

hoşgeldin cnm aramıza saçların çok koyu ten rengin anlaşılmıyor resimde parlama olmuş ve istediğin renge evde sadece boyayla ulaşman zor açılıp öyle boyanması lazım bence kuaföre boyattır istediğin renge sonra alacalı bişey olur beğenmezsin ama sarıdan uzak dur seni solgun göstericek gibi geliyor bana ama böyle açık kumral üzerine bal köpüğü balyajlar hoş olur

Evet saçının açılması lazım önce yoksa bu renkler tutmaz bende 1.rengi beğendim...

Çoooooo...k teşekkür ederim şekerlerim burda ben bayaa parlak çıkmışım bu foto mantıksız olmuş bırazCık... ben başka bı fotomu atiyim bunuda gosterıyım bu kadar beyaz degılım normalde sarıyı hııc sevmem ama bıanda böyle bı merak cıktı ılk boyam olacakk ve 1. rengee haaaayraaan olduuummmm soluk gosterebılır dıye dusundum bende amaaa renk beni çağırıyooooor sankiii bu arada kendım hayatta bu işlerden anlamam bı uzman elı şart açma işlemı falan ıyı bır kuafore gıtmem gereek :87:

Canım anladıgım kadarıyla solgun bi tenin var.
Beyaz tenli değilsin ama bu renkler sana gitmez bence.
Karamel denemeni tavsiye ederim.. Sana bence daha çok yakışır..

Ya da bakır tonları..

Örnek koyiyim..

Bunlar Bakır-Karamel

Sana gitse gitse böyle bi renk gider.
Diğer renkleri deneme bile bence.
Hüsran olur sonu..

Hadi yaa... Evet benm tenım bayaa solgunn ( ama ne yapalım fıkırlerı degerlendırmem gerek :)) bahsettıgın rengıde herkes kullanıo artık yaa... ama en alttaki renkte hoş yanii onu begendım dogrusu bıraz kızıl tonlarıda var galıbaa hıc anlamam ama

olabılıııır kahve tonlarıda olabılır canımmm :)) ben sacımda boya gıbı dursun ıstemıorum dogal bı hava versın ıstıyorum o sebepten 1. resme cok takmıstım bırde yazın bronz tene cok ıyı gıder dıye dusunmustum :))

Canım senin tenin bronz degil ki..
Solgun bi tenin var.
Seni ancak böyle içinde dorelik, bakırlık olanr enkler açar.
Ancak o gider sana.
Şimdi ben sana bir kaç resim ekliyim tenine gidebilcek olan saç renklerinin resimlerini..
Sende bak..

Soğan kabuğu olabilir..

Çikolata kahve..

Sıcak kahve tonları..

Bak canım Pınar Altuğ un saç rengi çok güzel..
Hafif dorelik ve bakırlık var gibi..
Sanırım çok ince balyajlar var..

canım ben tenım bronz demedım kııı :))) sadece yazın boyatmayı dusunuyorum ve dogal olarak bronzlaşıcam. Şu son ekledıgın resımlerde gercekten cok guzel lakın ben demınde dedıgım gıbı bakır karamel ıcın ekledıgın o son resımdekı kızın sacını cok begendım o gercekten cok guzelmiş.. İlgııne de çok sevındım valla tatlım. küllü koyu renk guzel renktı yınede..

Valla tekrar baktımdaaa Gerekten Pınar Altug'un rengı cok guzelmiş.Yahu benm begendım renkler baya sarıymış ama yakısacak olanlar koyu ne zıt amaa pınar altugun rengı cok guzelmıs tabı bırde bakır karamaldekı o sonuncu kızın sacındakı toonda coook guzelll :)))

bence küllü renklerden ve sarıdan bakırdan uzak dur sana kahve tonları ve karamel tonları yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…