Saç Rengi ve Saç Boyama küllü koyu kumral 6,1 boyayan varmı???????

Leblebitozu19

🌹
Pro Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.344
kızlar sacım bakır kahve dogal cok koyu olmayan bir kahve olsun istiyorum bu renge boyasam nasıl bir renk cıkar boyayan varmı

$Ombre-Saç-Modelleri.jpg $images.jpg kendim alt rengini boyayım sarı acmaları kuaföre yaptırayım diyorum istediğim modeller böyle..

benim sac rengimde söyle $DSC00817.jpg

Son düzenleme:
6.1 koyu canim 7.1 e boya loreal excellence kullu renklerde basarili hem bakirligi kapatir hemde cok koyu olmaz

6.1 ilk başta koyu oluyor ama hemen akar tabanınız açık olduğundan. Güzel bir renk ama bir kaç yıkamada bakırlıklar çıkmaya başlar. 7.1 ise daha kolay akar diye düşünüyorum. Aktıkça tekrar boyarsınız ama.

6.1 koyu canim 7.1 e boya loreal excellence kullu renklerde basarili hem bakirligi kapatir hemde cok koyu olmaz

canım 7,1 de acık durur yani bi kez boyamıstım kapamamıstı.orta kumralamı boyasam yada orta kumralla koyu kumralı karıstırsammı bu hafta boyayacagım.tesekkür ederim cevap verdiğiniz için

6.1 ilk başta koyu oluyor ama hemen akar tabanınız açık olduğundan. Güzel bir renk ama bir kaç yıkamada bakırlıklar çıkmaya başlar. 7.1 ise daha kolay akar diye düşünüyorum. Aktıkça tekrar boyarsınız ama.

orta kumral koyu olurmuki yada orta kumralla koyu kumralımı karıstırsam suan ikiside elimde var.tesekkür ederim cevap verdiğiniz için

çok güzel olmuş cnm :KK1:

hangi marka boyaları karıştırdın ve ne kadar oksidan ekledin acaba??

Sagol cAnim bu iki boyayi karistirdim alix natura 6.01koyu kullu kumral ile natural colors 7C orta kullu kumrali karistirdim.
İcindeki oksidasyonlari kullandim.ben once dibi boyqdim ama sen once uclari boya 20 dk bekle sonra dipleri boya 20 dk da oyle bwkle.yoksa dipler daha acik olur

Sagol cAnim bu iki boyayi karistirdim alix natura 6.01koyu kullu kumral ile natural colors 7C orta kullu kumrali karistirdim.
İcindeki oksidasyonlari kullandim.ben once dibi boyqdim ama sen once uclari boya 20 dk bekle sonra dipleri boya 20 dk da oyle bwkle.yoksa dipler daha acik olur

deneyeceğim mutlaka, umarım turunculaşmaz ileride :KK43:
çok teşekkürler :)

Bende boyadım gecen gün bende daha çok küllü renkleri seviyorum daha doğal geliyor gözüme ama boyadiktan sonra saçlarım baya kızıl kızıl kaldı kahve tonları oldu kumraldan eser yok

Benimde saç rengim açık kahve turuncu yansımaları var bu yazdığınız renkleri alsam sizin saç renginiz gibi olur mu acaba sizden bir cevap bekliyorum..

Kullandiniz mi sonuç nasıl?
Kullandım evet sonuç harika yalnız benim saçlarımın zemini açık renk olduğu için 10 gün demeden renk açıldı yani kumral gibi filan da dursa olurdu ama ilk gün boyadığım renk güzeldi ama onu koruyamadım maalesef. Şu an saçımı 5 numaraya boyadım yine hafif Bi renk açılması oldu ama o kadar değil, gayet memnunum

Kullandım evet sonuç harika yalnız benim saçlarımın zemini açık renk olduğu için 10 gün demeden renk açıldı yani kumral gibi filan da dursa olurdu ama ilk gün boyadığım renk güzeldi ama onu koruyamadım maalesef. Şu an saçımı 5 numaraya boyadım yine hafif Bi renk açılması oldu ama o kadar değil, gayet memnunum
Resim çektiniz mi hiç ilk boyadiginizda? Birde bu alix natura nerden bulabilirim ben bugün her yeri gezdim kime sorsam yok diyor

Resim çektiniz mi hiç ilk boyadiginizda? Birde bu alix natura nerden bulabilirim ben bugün her yeri gezdim kime sorsam yok diyor

Yok çekmedim maalesef. Şimdi netten baktım da hepsiburada da var fiyatı 5.89 TL yakınlarınızda bulamadıysanız ordan temin edebilirsiniz . Ben şahsen hiç kullanmadım bu boyayı nasıldır bilmiylrum. Ben silky kullanıyorum organik boya.

Yok çekmedim maalesef. Şimdi netten baktım da hepsiburada da var fiyatı 5.89 TL yakınlarınızda bulamadıysanız ordan temin edebilirsiniz . Ben şahsen hiç kullanmadım bu boyayı nasıldır bilmiylrum. Ben silky kullanıyorum organik boya.
Ama sayfadaki bayan colors natural 7c ile alix natura 6.01 karıştrp öyle elde etmiş saç rengini. Siz bu şekilde yapmadinizmi?

X